Partners Eiendomsmegling

Lokalkunnskap med kunden i sentrum

Partners er en nytenkende og fremoverlent eiendomsmeglerkjede med kunden i sentrum og interesse for lokalmiljøet. Velger du Partners kan du være trygg på at vi håndplukker den aller beste megleren for deg og din bolig. Vi tilpasser oss våre boligkunder sitt lokale behov, ser potensialet i din bolig og er relevante i våre nærmiljøer. Som kunde hos oss opplever du en megler med både høy lokalkunnskap og lokalkjennskap, og som er fokusert på det vi er best på – nemlig eiendom.

Kompetente og engasjerte eiendomsmeglere

For det er meglerne som definerer Partners og skiller oss fra våre konkurrenter. Våre kontorer kaprer stadig større markedsandeler i byene sine – nettopp på grunn av godt meglerhåndverk og en innarbeidet, solid salgsprosess. Velger du Partners så velger du en god opplevelse, hvor du skal bli ivaretatt, informert og orientert, fra den første samtalen med oss til den siste.

Strategi og verktøy til suksess

I samarbeid utarbeider vi en salgsstrategi skreddersydd til din bolig, med målrettet markedsføring i relevante kanaler, tradisjonelle og nye. Vi finner kjøperne som er på jakt etter akkurat din bolig ved hjelp av vårt boligkjøperegister og våre innsiktsanalyser

I kombinasjon med våre lokalkjente meglere, sikrer vi et best mulig boligsalg for alle involverte parter.

Vår ambisjon er å være eiendomsmegleren du anbefaler videre.