OTTESTAD , Løvstadvegen 5

Stilig og praktisk 2-roms leilighet med svært attraktiv beliggenhet i Ottestad/ Bekkelaget. Kort vei til Hamar!

2 980 000

 • Prisantydning:

  2 980 000,-

 • Totalpris:

  3 063 522

 • Fellesutgifter:

  3 046,-

Beregnet totalkostnad: 2 980 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 980 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 83 522,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 063 522,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  47 m²

 • Bruksareal:

  49 m²

 • Etasje:

  2

 • Soverom:

  1

 • Byggeår:

  2021

 • Gårdsnummer:

  6

 • Bruksnummer:

  545

 • Energimerking:

  B

 • Finnkode:

  285518984

 • Sist endret:

  09.02.2023 11:26

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 50%

  eier sin egen bolig

 • 81%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 71%

  har bolig mellom 60-120 kvm

 • 44%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 21%

  er gift

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Dette er en stilig, lettstelt og moderne 2-roms leilighet med attraktiv beliggenhet på Bekkelaget/ Ottestad. Leiligheten har kvaliteter som vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Det er gjennomgående slette flater og 3-stavs eikeparkett. Kjøkkenet har en stilren innredning med slette fronter og laminert benkeplate, integrert oppvaskmaskin, stekeovn, mikro, kombiskap og induksjonstopp. Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stuen med gode muligheter for møblering samt utgang til balkong med utvendig bod. Det slippes inn rikelig med dagslys fra store vindusflater i stuen. Leiligheten har et delikat flislagt bad med vegghengt wc, dusjhjørne med glassvegger og baderomsinnredning med nedfelt servant og overskap med speil. Leiligheten har 1 soverom som har godt med garderobeplass.

- Teknisk bod med rør-i-rør skap samt VVS-skap for vannbåren oppvarming, ventilasjonsanlegg, EL-tavle og svakstrømsutstyr samt. evt annet teknisk utstyr.
- Utvendig bod ved balkong.
- Egen bod i felles anlegg.
- Leiligheten har porttelefon med fjernåpning av ytterdør.
- Brannsikring/ sprinkleranlegg.
- Sameiet er bundet til leverandør for TV/internett. Endret programsammensetning og bredbånd utover grunnpakke bestilles og bekostes av hver enkelt beboer.

Løvstadvegen 5 ligger attraktivt og idylliskt til i Bekkelaget, med en helt spesiell beliggenhet nesten nede ved vannkanten. I gangavstand finner du flott turområder, kollektivtilbud og varierte butikker på Vika senteret. Hamar ligger ca. 5 minutter unna med bil.

Innhold

Leiligheten ligger i 2.etasje og inneholder:
Entré/gang, bad, stue/kjøkken, teknisk bod og 1 soverom.
- Balkong.
- Det er i tillegg 1 utevendig bod på balkong samt 1 bod i felles bodanlegg.

Beliggenhet

Løvstadvegen 5 er en del av et unikt nabolag med sentral beliggenhet i Bekkelaget. Flotte turmuligheter, vakker natur og golfbane like ved. Idrett er en stor del av Ottestad og Bekkelaget. Du har flere idrettsgrener med etablerte og attraktive klubber. Atlungstad golfbane finner du i Vestbygda rett sør for Sandvika, en flott beliggende og populær bane med internasjonalt tilsnitt. Her har du nærhet til det meste du trenger for en god hverdag med både innsjø, åker og eng i nabolaget, samt Vikasenteret hvor du har diverse butikker og servicetilbud. Ottestadstien er en populær tursti som nærmest ligger rett utenfor døra og den 16 km lange rundturen er merket og tar deg med på en innholdsrik tur. Langs mjøskanten, på fine skogstier, gjennom vakre og frodige åkerenger og forbi Stangebygdas flotte storgårder.

Til Hamar er det ca. 5 minutter med bil og ca. 15 minutter til Stange. I Hamar har du både tog og bussmuligheter i flere retninger, strand, rikt kulturliv, ulike restauranter, kjøpesenter, byliv mm. Det er mindre enn èn time med tog til Oslo Lufthavn Gardemoen.

Felleskostnader

3 046 pr. mnd. Fellesutgifter inkluderer kommunale avgifter, ákonto fjernvarme, forretningsførsel, drift og vedlikehold, utvendig forsikring mm.

Fellesutgifter fastsettes av styret, normalt for ett år i gangen. Ved behov kan styret øke fellesutgiftene. Opplysninger om fellesutgifter er gitt av forretningsfører ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven, fellesutgiftene kan derfor være endret uten at eiendomsmegler har fått melding om dette.

Løpende kostnader

Det må påregnes kostnader til felleskostnader som fastsettes av styret i sameiet i samarbeid med forretningsfører, innboforsikring, strøm, økt hastighet på internett etc. Dette vil kunne variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Sameie

Sameie: Vika Hage II, Orgnr: 929587073

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 8175214

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter følger vedlagt salgsoppgaven.
Interessenter oppfordres å sette seg inn i disse.

Husdyrhold

For spørsmål vedrørende husdyrhold, kontakt styret.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

Tilstandsrapport foreligger ikke.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Pkt. 25 Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare,
tinglyste forhold eller private avtaler)?
Nei, kommentar: Leiligheten er ny og aldri bebodd.

Tilleggskommentar: Nybygg. Leiligheten har til dags dato ikke vært bebodd eller brukt etter oppføring. 20/12/22.

Selgers egenerklæringsskjema, datert 20.12.2022, følger vedlagt salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 49 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 49 m².
Primærrom: 47 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang/ entré, gang, bad, kjøkken/stue og 1 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA).

Adkomst

Se kart.
Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 2 500 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Nei, det følger ikke parkering for bil med denne leiligheten.

Det er etablert område for felles sykkelparkering til benyttelse i utvendige overbygde sykkelskur. Øvrig sykkelparkering utomhus med sykkelpullerter.

Byggemåte

Grunn- og fundamenter

- Bygget fundamenteres på løsmasser.
Bærende konstruksjoner og dekker
- Vertikale bærekonstruksjoner utført i en kombinasjon av betongvegger, betongsøyler og brannisolerte stålsøyler. Alle horisontale bærekonstruksjoner i boligblokkene utført i betongdekker.

Dekker og himlinger
- Dekker mellom etasjene i betong. Himlinger i leilighetene er med en kombinasjon av sparklet og malt betong og nedforet gipshimling. Betonghimling har synlige langsgående fuger med avstand på minimum 1.2 meter. Innkassing av tekniske føringer eller bærekonstruksjoner utføres i gips. I fellesareal som trappesjakter og boder er det systemhimling og noe malt betong med opplimte aukustiske plater. Svalganger og balkonger kledd med partier i troldekt, direktemontert i underkant av betongdekker. Tak utført med isolert varmt tak med fall til et tilstrekkelig antall sluk, tekket med membran.

Yttervegger
- Yttervegger utført i isolert bindingsverk, innvendig kledd med diffusjonssperre, 13 mm gipsplater, sparklet pålagt slett duk og malt 2 strøk med maling i standard farge. Utvendig side er bindingsverket kledd med vindsperre forblendet med fibersementplater.

Innervegger
- Bærende innervegger, trapperomsvegger og heissjakt utført i betong. Øvrige vegger av isolert tre eller stålstendere kledd med gipsplater. Innvendige betongvegger i leilighetene er sandsparklet for en slett overflate.

Varme, brann og lydisolering
- Bygget tilfredsstiller minimum gjeldende forskrifter hva angår varmeisolering, brann og lyd (TEK17). Trinnlyd mellom leilighetene bygget med dekkekonstruksjoner som tilfredsstiller lydklasse C iht. NS8175. Øvrig lyddemping i henhold til forskriftskrav.

Balkonger
- Balkonger bygges i betong, med oppforet gulv med royalimpregnert standard terrassebord. Etablert fall på dekket, fra yttervegg mot rekkverk, til nedløp i forkant. Himlinger på balkonger er i en kombinasjon av betong og underliggende troldektplater. 

Rekkverk
- Rekkverk på balkonger utført med stålspiler som bærer utvendige oppdelte glassfelter. Rekkverk på svalganger er med lakkerte stålspiler som er spent fast i dekkforkanter, med overliggende håndløper i stål.

Informasjon vedrørende byggemåte er hentet fra leveransebeskrivelse fra utbygger, endringer kan ha blitt gjort underveis og avvik kan forekomme.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest/midlertidig brukstillatelse datert 08.07.2022 for eiendommen.

Barnehage / skole i området

For spørsmål vedrørende barnehage/skolekrets, kontakt Stange kommune.

- Steinerskolen Hedemarken (1-13 kl.) 271 elever, 13 klasser - 1 km
- Arstad skole (1-7 kl.) 190 elever, 7 klasser - 2 km
- Hoberg skole (1-7 kl.) 369 elever, 21 klasser - 2.7 km
- Ottestad ungdomsskole (8-10 kl.) 220 elever, 10 klasser - 2.1 km
- Storhamar videregående skole 410 elever - 4.5 km
- Utsikten barnehage (0-5 år) 60 barn, 4 avdelinger - 0.1 km
- Bekkelaget barnehage (0-5 år) 2 avdelinger - 0.8 km
- Barnas Rett barnehage (1-6 år) 42 barn, 3 avdelinger - 0.9 km.

Adgang til utleie

Seksjonseierne kan ikke inngå bindende avtale om utleie av seksjon, før leietakeren skriftlig har forpliktet seg til å følge boligsameiets vedtekter, samt vedtak fattet av årsmøte og styre. Eier plikter å opplyse styret og forretningsfører om leietagers navn, egen adresse i utleieperioden, samt varigheten av denne.

Oppvarming

Boligen varmes opp med fjernvarme og øvrig elektrisitet.

Det betales á konto til oppvarming gjennom felleskostnadene, men etter forhøyede strømpriser bør man være forberedt på at dette kan øke. Det foretas årlig avregning og man betaler kun for faktisk forbruk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkludert i de månedelige felleskostnadene. Eiendomsskatt kommer utenom felleskostnadene og var i fjor på 3534.20 kr.

Eiendomsskatt

Det er i Stange kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 4 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse-blokkbebyggelse. Det vil bli ytterligere bygging på tomten og en må forvente utvikling og utbygging i nærområdet og på Åkershagan. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

- Bruksrett, tinglyst 23.09.2021, dokumentnr. 1183101. Gjelder utomhusarealer og felles avfallsystem. Gjensidig rettighet. Gjelder denne registerenheten med flere.

- Bestemmelse om veg, tinglyst 23.09.2021, dokumentnr. 11813122. Gjensidig rettighet. Gjelder denne registerenheten med flere.

- Seksjonering, tinglyst 23.02.2022, dokumentnr. 322162.
Opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning
Sameiebrøk: 49/1528

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Stange kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 92 20 22 73 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Vennligst oppgi ønsket tidspunkt for overtagelse i ditt budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Løvstadvegen 5, 2312, Ottestad, Gnr. 6 bnr. 545 snr. 2 orgnr. 929587073 i Stange kommune
Ideell andel av sameiet: 49/1528

Oppdragsnummer

95-22-0063

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Hamar sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.