SYNNFJELL , Åssætersvingen 69

Lekker fritidsbolig oppført i 2021 - 4 soverom - 2 bad - Badstue - Utsikt!

4 650 000

 • Prisantydning:

  4 650 000,-

 • Totalpris:

  4 777 522

Beregnet totalkostnad: 4 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 116 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 650 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 127 522,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 777 522,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Fritidseiendom

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  141 m²

 • Bruksareal:

  141 m²

 • Antall rom:

  5

 • Soverom:

  4

 • Byggeår:

  2021

 • Gårdsnummer:

  73

 • Bruksnummer:

  134

 • Energimerking:

  C

 • Finnkode:

  306574340

 • Sist endret:

  20.09.2023 19:40

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE LAST NED BOLIGSALGSRAPPORT

Beskrivelse

Velkommen til Åssætersvingen 69! Dette er en lekker fritidsbolig oppført i 2021. Hytta er romslig, med plass til hele familien. Her finner du bl.a 4 soverom, 2 bad der det ene har badstue. Hytta har en åpen stue- og kjøkkenløsning med store vinduer, og en takhøyde som gir en god romfølelse. I tillegg er det loftstue der man kan trekke seg litt tilbake, og det er laget praktisk vaskerom med egen inngang. Utenfor er det oppført terrasse, samt koselig bålplass. Fra eiendommen er det ca 50 m til nærmeste skiløype som tar deg inn på et større løypenett. Området er svært snøsikkert, og skia setter du fra deg i boden som er oppført ved siden av hytta. Her er det også plass til ved, og diverse annet utstyr.

Synnfjellet er et roligere hytteområde som ligger ca. 2,5 - 3 t unna Oslo. Denne plassen er perfekt for deg som ønsker ro i sjela, avslapning og fine turmuligheter både sommer og vinter.

Velkommen til hyggelig visning!

Innhold

Hytta går over 1,5 etasje og inneholder:
1.etg med gang, hall, stue/kjøkken, 2 bad, badstue, vaskerom og 2 soverom.
I loftsetasjen er det loftsstue og 2 soverom.

Standard

Hytten har en gjennomgående høy standard og fremstår i god stand. For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport.

Kjøkken:
Kjøkken i åpen løsning med stue. Malt innredning med profilerte fronter. Integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, ventilator, kjøl-frys og oppvaskemaskin. Kjøkkenøy er montert. Kjøkkenventilator montert over platetopp.

Bad ved gang:
Badet er fra byggeår. Overflater på gulv av fliser, vegger har overflater av fliser i dusjsone og ellers trepanel. Badet er innredet med servant med skap, WC og dusjsone. Rommet varmes opp med varmekabler i gulv. Ventilasjon via elektrisk avtrekksvifte. Dokumentasjon: Det er ikke fremlagt dokumentasjon for arbeider i våtrom etter dagens krav. Sjekklister og bildedokumentasjon for utførelse anbefales om mulig fremskaffet.

Vaskerom:
Vaskerom er fra byggeår. Overflater på gulv av fliser, vegger har overflater av trepanel. Rommet er innredet med opplegg for vaskemaskin. Ventilasjon via elektrisk avtrekksvifte. Dokumentasjon: Det finnes ingen dokumentasjon for arbeider i våtrom som undertegnede eller eier er kjent med.

Bad ved badstue:
Badet er fra byggeår. Overflater på gulv av fliser, vegger har overflater av fliser i dusjsone og ellers trepanel. Badet er innredet med servant med skap, WC og dusjsone. Rommet varmes opp med varmekabler i gulv. Ventilasjon via elektrisk avtrekksvifte. Dokumentasjon: Det er ikke fremlagt dokumentasjon for arbeider i våtrom etter dagens krav. Sjekklister og bildedokumentasjon for utførelse anbefales om mulig fremskaffet.

Badstue:
Badstue er bygget innenfor bad. Overflater av fliser på gulv og trepanel på vegger. Ventil montert på vegg mot bad.
Sittebenker av tre. Elektrisk badstueovn. Badstueovn er ikke funksjonstestet.

Innvendige overflater:
Gulv: Fliser og parkett.
Vegger: Trepanel og tømmervegger.
Himling: Trepanel, takåser og trepanel.

El-anlegg:
El-anlegg i hytten fra byggeår. Sikringsskap med automater er plassert på vegg i vaskerom.

Beliggenhet

Fritidseiendom beliggende i Åssætra som er et populært hytteområde i Synnfjellet. Åssætera  ligger ca. 8 km fra Spåtind. Området har flotte turmuligheter sommerstid og milevis med skiløyper om vinteren. Skiløypene går like bortenfor hytta. Det er fine sykkelmuligheter blant annet innenfor Spåtind mot Langua nasjonalpark samt Lenningen. Området har også mange fine fiskevann og elver. Fin badeplass i Elva ved området som heter Krokhølen. Joker Torpa  har søndagsåpent og ligger kun 15 ca. min unna.

Til Landsbyen Dokka er det ca. 40 min, og her er det et godt utvalg av dagligvareforretninger, sportsbutikk, frisør, apotek, kafeer og vinmonopol.

Fra Oslo er det ca. 2 t og 50 min.

Løpende kostnader

Det må påregnes kostnader til kommunale avgifter, forsikring, strøm, internett, tv, etc. Dette vil kunne variere avhenig av antall personer som bruker hytta.
Det betales p.t kr 4800,- årlig for sommer-, og vintervedlikehold på veg.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 - Avvik som kan kreve tiltak:
- Innvendig > Radon. Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke.
- Innvendig > Innvendige trapper. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav.
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Observert noe sprekker i trappevanger ved befaring, men ingen svikt i konstruksjoner påvist.
- Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad v/badstue. Det er avvik: Sone bak servant og sone 1m til side for dusjsone er våtsone iht byggteknisk forskrift. Våtsoner i våtrom skal ha tettesjikt iht krav til våtrom. Vegger i våtsone
har trepanel som ikke er godkjent tettesjikt. Forutsatt at det er smøremembran under fliser i dusjsone.
- Våtrom > Overflater Gulv > Bad v/badstue. Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet. Gulv er tilnærmet flatt frem til nedsenket dusjsone. Nedsenket dusjsone ligger ca 0,5 cm under hovedgulv. Fall i nedsenket sone er målt til ca 1,5 cm. Ingen indikasjoner på membranoppkant til terskel i rommet.
- Våtrom > Ventilasjon > Bad v/badstue. Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
- Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad v/gang. Det er avvik: Sone bak servant og sone 1m til side for dusjsone er våtsone iht byggteknisk forskrift. Våtsoner i våtrom skal ha tettesjikt iht krav til våtrom. Vegger i våtsone
har trepanel som ikke er godkjent tettesjikt. Forutsatt at det er smøremembran under fliser i dusjsone.
- Våtrom > Overflater Gulv > Bad v/gang. Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet. Gulv er tilnærmet flatt frem til nedsenket dusjsone. Nedsenket dusjsone ligger ca 0,5 cm under hovedgulv. Fall i nedsenket sone er målt til ca 1 cm. Ingen indikasjoner på membranoppkant til terskel i rommet.
- Våtrom > Ventilasjon > Bad v/gang. Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
- Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom. Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet.
- Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom. Det er avvik: Det er montert gulvlist i rommet og evt oppkant av
membran er ikke vurdert. Hvis det er membranoppkant på vegg er denne lokalt punktert med spiker til gulvlister.
Rommet har ingen membranoppkant mot terskler og evt lekkasjevann kan derfor renne ut av rommet og medføre skade på tilliggende konstruksjoner.
- Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom. Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
- Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken. Det er påvist forsert avtrekk fra kokesonen, men løsningen ansees ikke å være tilfredsstillende. Avtrekkskanal fra ventilator er avsluttet over overskap.
- Tomteforhold > Terrengforhold. Det er avvik: Terrenget på eiendommen er tilnærmet flatt mot grunnmur.

For ytterligere informasjon se vedlagte tilstandsrapport.

Boligens areal

Primærrom: 141 kvm, Bruksareal: 141 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 114 m².
Primærrom: 114 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, hall, stue/kjøkken, bad v/badstue, bad v/gang,  badstue, vaskerom og 2 soverom.

Loft:
Bruksareal: 27 m².
Primærrom: 27 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftsstue og 2 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Lovlighet hytte:
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

Lovlighet bod:
Det foreligger ikke tegninger.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 902 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering på gruset gårdsplass.

Byggemåte

Enkel bygningsbeskrivelse:
Fritidsbolig oppført i 2021. Bygningen er oppført over 1,5 etasje med støpt plate på mark. Etasjeskiller av tre med dimensjonering og isolering fra byggeår. Vegger over grunnmur er oppført i stavlaftutførelse og 8" tømmer. Saltakkonstruksjon i tre som er tekket med torv.

Drenering:
Drenering fra byggeår. Ingen indikasjoner på sviktende drenering ved befaring og ikke opplyst om problemer med dette av eier.

Vinduer: Vinduer med isolerglass.

Dører: Ytterdør med malte overflater. Terrassedør med isolerglass ut fra vaskerom, bad og stue.

Platting: Platting av tre utenfor hytte som er overbygget på gavlvegg utenfor stue.

Vannledninger: Rør i rør vannrør med fordelerskap plassert på vaskerom. Rørskap besiktiget innvendig og drenering til gulv med sluk påvist. Stoppekran plassert i vannskap.

Avløpsrør: Synlige avløpsrør innvendig i boligen består av: Plast.

Ventilasjon: Bygningen har naturlig ventilering. Ingen indikasjoner på at ventilering av bygget ikke fungerer tilfredsstillende med dagens bruk av bygningen. Løpende vurdering av tiltak må påregnes ved evt. endret bruk.

Varmtvannstank: Bereder er plassert under sittebenk på badstue.

Uthus fra 2021:
Uthuset er plassbygd på støpt plate og oppført i bindingsverk som utvendig er kledd med stående behandlet trepanel. Dbl dør i front av tre. Takkonstruksjon av tre som er tekket med tretak. Gulvareal målt til 9m². Praktisk bygg for eiendommen. TG ikke gitt for tilleggsbygning og denne er ikke vurdert på likt nivå med hovedbygning med tanke på tilstand. Ytterligere feil utover det som er opplyst kan derfor forekomme.

For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest datert 02.06.2021. Denne ligger vedlagt i salgsoppgave.

Oppvarming

Hytten varmes opp med strøm og ved.
Det er ikke foretatt feiing/tilsyn av pipen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 18 560 pr. år Inkluderer vann, avløp, feiing, renovasjon og eiendomsskatt på kr 5610,-. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 337 700 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger innenfor gjeldende kommunedelplan Synnfjell Øst og arealformålet er avsatt til fritidsbebyggelse. Planens bestemmelser og retningslinjer er vedlagt sammen med et kartutsnitt.
Kommentarer:
Eiendommen ligger innenfor hensynssone Krav vedrørende infrastruktur (H410) og Krav om felles planlegging
(H810_7) hvor ny reguleringsplan for Åssætra er under arbeid.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med Nordre Land kommune eller megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1988/3871-3/20 - Rettighet - 02.05.1988
Rettighetshaver:HAFSLUND ECO VANNKRAFT INNLANDET AS
Org.nr: 887396752
LEIEAVTALE
OVERENSKOMST VED OVERDRAGELSE AV FALLRETTIGHETER I
FORBINDELSE MED DOKKA-UTBYGGINGEN
Overført fra: 3448-73/4
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2010/1006980-156/200 -  ** Transport av rettighet - 21.12.2010
gjelder: RETTIGHET 1988/3871-3/20
Fra:OPPLAND ENERGIVERK DA
Org.nr: 961382424
Til:OPPLAND ENERGI AS
Org.nr: 982588529
 
2021/1357841-149/200 -  ** Transport - 29.10.2021 21:00
gjelder: RETTIGHET 1988/3871-3/20
Fra:OPPLAND ENERGI AS
Org.nr: 982588529
Til:HAFSLUND ECO VANNKRAFT INNLANDET AS
Org.nr: 887396752

2021/186859-2/200 - Erklæring/avtale 15.02.2021 21:00
Bestemmelse om årlig avgift/bestemmelse om årsavgift

Vei/vann/avløp

Eiendommen er pivat felles adkomstvei hvor det er elektronisk bom nederst i feltet der bru går over elven.
Årlige kostnader med adkomstveg må påregnes.
Tilknyttet offentlig vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 97 04 32 05 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å legge inn ønsket overtagelse i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Åssætersvingen 69, 2880, Nord-torpa, Gnr. 73 bnr. 134 i Nordre Land kommune

Oppdragsnummer

6-23-0189

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.