Gjøvik - Mjøsa , Stokkevegen 5

Hytteidyll i Mjøskanten! Romslig eiertomt med hytte fra 2009 - innlagt vann & strøm. Anneks. Strandlinje & helårsveg.

4 250 000

 • Prisantydning:

  4 250 000,-

 • Totalpris:

  4 367 522

Beregnet totalkostnad: 4 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 106 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 117 522,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 367 522,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Fritidseiendom

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  56 m²

 • Bruksareal:

  56 m²

 • Antall rom:

  3

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  2

 • Byggeår:

  2009

 • Gårdsnummer:

  84

 • Bruksnummer:

  22

 • Energimerking:

  D

 • Finnkode:

  312976569

 • Sist endret:

  02.10.2023 12:56

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Stokkevegen 5 - Hytteidyll helt ned til Mjøsa med strandlinje og fine uteplasser.

Hytta er fra 2009, er meget lettstelt og praktisk; og har godt med sengeplasser i hytte og anneks.

Hytta innholder: entré, stue, kjøkken, 2 soverom og bad/wc. I tillegg finnes en liten hems.

Anneks med stue/gang og soverom.

Strøm, innlagt vann og bilvei fram.

Det finnes bøye rett ut i Mjøsa som du kan feste båten til.

Eiendommen ligger i idylliske omgivelser ved Mjøsa i området ved Dalsjordet/Redalen. Solrik tomt med vidstrakt utsikt over Mjøsa.

Sentralt mellom Mjøsbyene med ca. 10 km til Gjøvik, med alle fasiliteter; ca. 10 km til Biri, ca 15 km til Moelv og ca. 35 km til Lillehammer.

Det er fine friluftsmuligheter i området i tillegg til bading om sommeren og isfiske om vinteren.

En sjelden mulighet som bør ses og oppleves!

Velkommen til hyggelig visning!

Innhold

Eiendommen har følgende innhold:

Hytte:
1.etg:
Overbygd terrasse ved inngangsparti, entré, stue, kjøkken, 2 soverom og bad/wc. Fra stuen er det utgang til stor terrasse.
Stige til hems med skråtak.

Anneks:
Overbygd terrasse ved inngangsparti, stue/gang og soverom.

Utedo:
Utedo/bodrom.

Standard

Koselig hytta fra 2009 med normal/enkel standard med god planløsning.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredningen har laminerte skrog og glatte fronter. Laminert benkeplate med kjøkkenkum. Plass til frittstående komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator er montert over komfyr.

Hvitevarer kan medfølge i handelen.

Bad:
Bad med belegg på gulv, baderomsplater på vegger og formpresset panel i himling. Badet er utstyrt med servant med underskap, dusjvegger og gulvmontert wc. Varme i gulv. Mekanisk avtrekk. Våtrommet er oppgradert i 2020.

Innvendige overflater består i hovedsak av:
Gulv: Heltregulv og gulvbelegg
Vegger: Panel og baderomsplater.
Himling: Panel.

Vedlikehold/påkostninger:
Det er registrert flere ufagmessige utførelser på bygningen. Observerte avvik og utførelse på enkelte bygningsdeler tilsier at det ved en ombygging/oppussing vil kunne avdekkes feil/mangler utover det beskrevne i den vedlagte tilstandsrapporten.

Ved kjøp av brukt bolig kan det være vanskelig å vite hva man skal forvente av behov for vedlikehold og oppgradering. Alder og tilstand på for eksempel tak, kledning, vinduer og rør vil avgjøre byggets vedlikeholdsbehov fremover. Byggeskikk og materialvalg vil også variere ut ifra byggets alder, noe som gjør at energiforbruk,
komfort og bruk kan variere fra bygning til bygning avhengig av alder og hva som eventuelt er oppgradert.

Av påkostninger nevnes:

Tilbygg / modernisering
Modernisering VEDLIKEHOLD/PÅKOSTNINGER:(Opplyst av kilde)
2020 Modernisering Renovert badet. Utført av firma.

For ytterligere informasjon se vedlagte tilstandsrapport datert 09.06.2023 som dette er hentet fra.

Beliggenhet

Hytteeiendommen Lindavik - Stokkevegen 5 - ligger i idylliske omgivelser ved Mjøsa i området ved Dalsjordet/Redalen - nord før Gjøvik og sør for Mjøsbrua. Eiendommen har solrik tomt med vidstrakt utsikt over Mjøsa. Det er ca. 10 km til Gjøvik, med alle fasiliteter.
Ca. 10 km til Biri, ca 15 km til Moelv og ca. 35 km til Lillehammer. Fine friluftsmuligheter i området, strandlinje med muligheter for bading og fisking, samt båtplass på bøye utenfor hytta.

Løpende kostnader

Det må påregnes kostnader til utvendigforsikring, innboforsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt, vedlikehold, brøyting, strøing og vedlikehold av privat vei, kostnader til vedlikehold og drift av privat vann og avløp, strøm, kabel-tv, internett etc. Dette vil kunne variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 85241620

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:

Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik, i takstmannens tilstandsrapport:
-Utvendig > Nedløp og beslag:
Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, noe som var krav på byggemeldingstidspunktet. Takvannet ledes ikke vekk fra bygningen. Dette påfører konstruksjonene (ringmur, grunnmur, drenering og fuktsikring) unødvendig høy fuktbelastning. Anbefaler at man kobler et 3-4m langt overvannsrør til nedløpet. Røret legges oppå terrenget eller graves ned vekk fra grunnmuren/bygningen. Det er ikke montert beslag over- eller under vinduer, dette er ikke en anbefalt løsning.
Kostnadsestimat: kr 10 000 - 50 000,-

-Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold:
Branntekniske forhold er vurdert iht. TEK 17 som er dagens krav. Denne forskriften er strengere og gir avvik iht. gjeldende forskrift ved oppføring av boligen.
Røykvarslere skal være tilknyttet strømforsyningen og ha batteri som reserveløsning. I branncelle med behov for flere røykvarslere skal varslerne være
seriekoblet. Anlegg som oppfyller reglene for FG-godkjente alarmanlegg for boliger med røykdeteksjon, tilfredsstiller krav til røykvarslere tilkoblet strømnettet.
For eneboliger, to- til firemannsboliger, rekkehus, kjedehus og fritidsbolig med én boenhet i risikoklasse 4 kreves:
Røykvarslerne må dekke områdene kjøkken, stue, sone utenfor soverom og tekniske rom. Det må være minst én røykvarsler per etasje.
Det vil derfor automatisk gis TG 3 på dette punktet om boligens branntekniske forhold ikke tilfredsstiller dagens krav. Det er ikke nødvendigvis behov for utbedring av branntekniske forhold.
- Røykvarsler
- Brannslukningsapparat

Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak, i takstmannens tilstandsrapport:
-Utvendig > Veggkonstruksjon:
Det er avvik: Eksakt tilstand kan ikke kontrolleres uten bygningsmessige inngrep. Lav høyde mellom grunnen og kledning, risiko for skader. Anbefalt høyde mellom
terreng og kledning er 30cm. Det er observert glipper / åpninger i overganger / lufting i veggkonstruksjon der mus kan komme inn. Det er registrert skjevheter for veggen som vender mot vest.

-Utvendig > Takkonstruksjon/Loft:
Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Det er avvik:
Takkonstruksjonen er lukket og inspeksjonsmuligheten er derfor begrenset. Ufagmessige arbeider er registrert for bæring av konstruksjonen.

-Utvendig > Vinduer:
Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Beslag mangler over- og under vinduer.

-Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn:
Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Eksakt tilstand kan ikke kontrolleres uten bygningsmessige inngrep. Jeg anbefaler ytterligere undersøkelser. Etasjeskiller vil alltid ha enkelte skjevheter. Knirk er registrert. Bjelkelag over
krypekjeller/blindkjeller er en typisk risikokonstruksjon, det vil si en konstruksjon som erfaringsmessig har høy skadefrekvens. Lav høyde mellom bjelkelag og terreng, dette kan gi økt risiko for skade. Fritidsboliger har tradisjonelt blitt bygget med enkel ofte uisolert fundamentering, skjevheter og bevegelser med årstider er ikke unormalt.

-Innvendig > Radon:
Radonmålinger er ikke foretatt heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "usikker"
aktsomhetsgrad Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

-Innvendig > Krypkjeller:
Det er avvik: Krypekjeller ble besiktiget innvendig med stikktakninger. Krypekjeller er en risikokonstruksjon, det vil si en konstruksjon som erfaringsmessig har høy
skadefrekvens. Utvendig terreng ligger høyere enn krypekjeller, dette gir økt risiko for fuktinnsig. Kryperom har begrenset lufting, bedre lufting bør etableres. Lav høyde mellom grunnen og bjelkelag, dette er forhold som kan gi økt risiko for skader. Det er registrert åpninger mellom stubbloftsplater. Typiske kjelleredderkopper er registrert, noe som ofte kan indikere fuktig krypkjeller.

-Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad:
Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet.

-Våtrom > Overflater Gulv > Bad:
Krav til fall er ikke oppfylt og gulvet er tilnærmet flatt (har ikke motfall).

-Våtrom > Ventilasjon > Bad:
Det er avvik: Ventilering vurderes som ikke tilfredsstillende. Det er ikke tilluft under dør.

-Tekniske installasjoner > Ventilasjon:
Det er avvik: Ventilasjonen tilfredsstiller ikke dagens krav til komfort. Veggventil er anbefalt på soverom.

-Tekniske installasjoner > Varmtvannstank:
Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Det er innført krav om at varmtvannsberedere med effekt over 1500 watt ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Kravet ble opprinnelig innført i 2010 og gjaldt da varmtvannsberedere med effekt over 2000 watt, men
ble endret til 1500 watt i 2014. Kravene til fast tilkobling av varmtvannsberedere fremgår av NEK 400.

-Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg:
El-anlegg med automatsikringer. Åpent og skjult ledningsnett. Sikringsskapet er plassert i entre. Punkt nummer 1-7 er besvart av eier og er ikke takstingeniørens vurdering.

-Tomteforhold > Drenering:
Det er ut ifra observasjoner påvist indikasjoner på at drenering/tettesjikt har begrenset effekt.

-Tomteforhold > Terrengforhold:
Eiendommen ligger i flomutsatt område iht. kommuneplan. Regnvann og smeltevann må ikke renne inn mot bygningen, vann fra taknedløp må ledes bort.
Fuktsikring er normalt ikke dimensjonert for å ta unna takvann. Stedvis fall på terreng mot bygning, dette er avvik fra dagens krav. Anbefalt fall på terreng er 1:50,
3 m fra fundamentene. (Det vil si jevnt fall på minimum 60 mm, 3 m fra fundamentene).

-Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger:
Det foreligger ingen dokumentasjon på vannkvaliteten på brønnvannet.

Ingen bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak, i takstmannens tilstandsrapport.

Hulltaking:
-Tilliggende konstruksjoner våtrom:
Hulltaking er foretatt, uten å påvise unormale forhold. Det gjøres oppmerksom på at utført måling kun er en stikktakning. Hulltaking er foretatt i tilstøtende rom bak dusjveggene, uten å påvise unormale forhold.

Konstruksjoner som ikke er undersøkt:
Tekniske installasjoner > Vannledninger.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør.

For ytterligere informasjon se vedlagte tilstandsrapport datert 09.06.2023 som dette er hentet fra.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
-Punkt 2: Varme i gulv og ny innredning.
-Punkt 2.1: Nytt sluk og røropplegg.
-Punkt 2.2: Sikkert fakturaer på betaling.
-Punkt 2.3: usikker. (forrige eier.)
-Punkt 3: Aldri hørt noe om.
-Punkt 4: Lagt noen meter med nytt rør 110 mm.

For ytterligere informasjon, se selgers egenerklæringsskjema som følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 56 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 56 m².
Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue, kjøkken, 2 soverom og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er beregnet iht. rommenes faktiske bruk, selv om rommene kan være i strid med byggeforskrifter.

Målt takhøyde 1. etasje: Varierende, men målt 235 cm. Skråhimling i entre, kjøkken og stue.
Hems er ikke medtatt som målbare arealer pga. lav takhøyde.

Andre bygninger:

Anneks:
Bruksareal: 19 m².
Primærrom: 0 m².

Arealene er beregnet iht. rommenes faktiske bruk, selv om rommene kan være i strid med byggeforskrifter.

Utedo:
Bruksareal: 3 m².
Primærrom: 0 m².

Arealene er beregnet iht. rommenes faktiske bruk, selv om rommene kan være i strid med byggeforskrifter.

Lovlighet:

Hytte:
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse.
-Rominndeling stemmer ikke helt overens med tegninger. Inngangspartiet er tegnet inn på langside mot vest, dette er et avvik.

Anneks:
Det foreligger ikke tegninger.

Utedo:
Det foreligger ikke tegninger.

Arealbekreftelse

Arealer er oppmålt av takstmann ikke kontrollmålt av megler.
Matrikkelkart fra Gjøvik kommune følger vedlagt.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 044 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten ligger flat/skrånende i terrenget og er pent opparbeidet med plen og diverse beplantning. Gruset gårdsplass. Strandlinje til Mjøsa. Bøye utenfor hytta for å feste båt i.

Garasje / Parkering

Ja.

Parkering på gruset gårdsplass.

Byggemåte

Hytte med primærareal på 56 m² over 1 etasje med liten hems.
Anneks med soveplasser.
Utedo/uthus.

Enkel bygningsbeskrivelse - Hytte:
Opprinnelig vært en gammel hytte på eiendommen tidligere som ble skadet under flommen i 1995 og er totalt rehabilitert, støpt ny ringmur og satt opp nytt hyttebygg i 2009.

Fundamentert på ringmur med krypkjeller. Yttervegg i isolert bindingsverk. Liggende utvendig trekledning. Mønet skråtak i trekonstruksjon. Taktekking med metallplater. Takrenner og utvendige beslag i metall. Etasjeskiller med trebjelkelag.

Drenering:
Fuktsikringens utførelse og materiale er ikke kjent under terreng. Det er ikke kjennskap til utbedringer av fuktsikring siden byggeår. Ved denne type fundamentering vil det normalt ikke være etablert drensrør. Takvann ført ut på terreng.

Vinduer:
Trevinduer med 2-lags isolerglass.

Dører:
Ytterdør i treverk med 3-lags isolerglass. Balkongdør i treverk med 2-lags isolerglass.

Innvendige dører: Formpressede innerdører. Skyvedører.

Terrasse:
Terrasseplatting mot nordøst foran inngangspartiet og med adkomst fra stue. Konstruksjoner og overflater i treverk.

Vannledninger:
Synlige vannrør i: Kobber/metall.

Avløpsrør:
Synlige avløpsrør i: Plast.

Vegghengt varmtvannsbereder er plassert på badet.

Ventilasjon:
Ventilasjonen består av mekanisk og naturlig avtrekk. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft trekkes ut av mekanisk avtrekk eller naturlig oppdrift.

El-anlegg:
El-anlegg med automatsikringer. Åpent og skjult ledningsnett. Sikringsskapet er plassert i entre.

Andre bygninger:

Enkel bygningsbeskrivelse - Anneks:
Ombygd/påbygd 2010.
Deler av bygningen er av eldre/ukjent alder. Annekset ble tilbygget og restaurert i 2010. Fundamentert på støpt plate. Yttervegg i isolert bindingsverk. Skråtak i trekonstruksjon. Liggende utvendig trekledning. Taktekking med metallplater. Takrenner og utvendige beslag i metall. Vindski i tre. Trevinduer med 2-lags isolerglass. Ytterdør i tre med 3-lags isolerglass. Innlagt strøm. Forenklet byggverk. Lav høyde mellom kledning og terreng. Arbeidet bærer preg av manglende håndverksmessig utførelse. Manglende vannbrett/beslag over vinduer. Snøfangere anbefales montert. Eldre sikringsskap. Bygget har enkel standard.

Enkel bygningsbeskrivelse - Utedo/bod:
Byggeår ca 1950.
Fundamentert direkte på grunn med lettklinkerblokker. Yttervegg i trekonstruksjon. Skråtak i trekonstruksjon. Bjelkelag i trekonstruksjoner. Stående og liggende utvendig trekledning. Taktekking med metallplater. Vindski i tre. Ytterdør i tre. Forenklet byggverk og fundamentering. Råteskader enkelte steder. Bygningen inneholder konstruksjoner som erfaring viser at har høy skadefrekvens. Bygget har enkel standard.

Anneks, utedo o.l. er ikke teknisk vurdert på linje med hytta.

For ytterligere informasjon se vedlagte tilstandsrapport datert 09.06.2023 som dette er hentet fra.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for tilbygg/rehabilitering datert 31.01.2011 for eiendommen. Dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Adgang til utleie

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Hytta varmes opp med strøm og vedfyring.

Det er vedovn i stue. I tillegg er det montert panelovner i flere rom.
Selger opplyser at det er varmekabler i gulv på bad.

ildsted:
Stålpipe. Ildsted montert i stue.
Sist feid, dato: 11.05.2023

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 4 185 pr. år inkl. faste std. gebyrer for hytterenovasjon, feiing, slamtømming og eiendomsskatt. (Eiendomsskatten utgjør p.t. kr. 1 180,- Eiendomsskattetakst: kr 295 000,-).

Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Vi kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Denne rapporten sammenstiller dette for fjoråret, med summer fordelt per fagområde. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

I 2022 fordelte de kommunale standardgebyrene seg som følger:

Renovasjon: kr. 1 150,-
Feiegebyr: kr. 137,-
Slamtømming: kr. 1 718,-
Eiendomsskatt: kr. 1 180,- (Eiendomsskattetakst: kr 295 000,-).

Eiendomsskatt

Det er i Gjøvik kommune vedtatt eiendomsskatt. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 366 026 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen omfattes av Kommuneplanens arealdel (KP) med navn: 3407 KP2020- 2032 - Kommuneplanens arealdel 2020- 2032, vedtaksdato: 29.10.2020 og formål:
Bebyggelse og anlegg, Nåværende Fritidsbebyggelse. Støysone: gul sone iht T-1442. Faresone: Flomfare

Kommunen opplyser at det er ikke godkjente planforslag under forberedelse / behandling:
Forslag til endring av kommuneplanens arealdel er lagt ut til offentlig ettersyn, og forventes vedtatt i løpet av høsten.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med  kommune eller megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Utskifting  tgl. 27.11.1850 med dbnr. 900019.
Overført fra: 3407-84/3
Gjelder denne registerenheten med flere
Denne er forsøkt rekvirert, men ikke mottatt.

Erklæring/avtale tgl. 07.01.1926 med dbnr. 900141.
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Overført fra: 3407-84/3
Gjelder denne registerenheten med flere
Denne er forsøkt rekvirert, men ikke mottatt.

Erklæring/avtale tgl. 18.02.1959 med dbnr. 658.
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Overført fra: 3407-84/3
Gjelder denne registerenheten med flere

Skjønn tgl. 12.04.1967 med dbnr. 2169.
Bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv
Overført fra: 3407-84/3
Gjelder denne registerenheten med flere

Bestemmelse om veg tgl. 03.04.2006 med dbnr. 2286.
Rettighetshaver:Knr:3407 Gnr:84 Bnr:13  
Overført fra: 3407-84/3
Gjelder denne registerenheten med flere

Erklæring/avtale tgl. 22.06.2209 med dbnr. 446358.
Bestemmelse om innløsning av engangserstatning vedr. vassdragsskjønn av 20.04.1964
Overført fra: 3407-84/3
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på andre eiendommer:

Rettigheter på 3407-84/3
Rettigheter i eiendomsrett
Bestemmelse om veg tgl. 06.06.2018 med dbnr. 850547.
Rettighetshaver:Knr:3407 Gnr:84 Bnr:22 F

Rettigheter på 3407-84/3
Rettigheter i eiendomsrett
Bestemmelse om brønnrett tgl. 06.06.2018 med dbnr. 850547.
Rettighetshaver:Knr:3407 Gnr:84 Bnr:22 F

Rettigheter på 3407-84/3
Rettigheter i eiendomsrett
Bestemmelse om vannledning tgl. 06.06.2018 med dbnr. 850547.
Rettighetshaver:Knr:3407 Gnr:84 Bnr:22 F

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Privat vei.
Det må påregnes kostander til brøyting og vedlikehold av vei til hytta.

Eiendommen er tilknyttet privat vann og avløpsnett.

Eiendommen har privat borevann felles med nabo (selger).
Selger opplyser at det er påregnelig at det bør etableres eget borehull til hytten. Konferer med selger for ytterligere informasjon. Kvalitet på dagens vann er ikke av det beste ifølge selger.

Eiendommen har privat avløp med tett tank, 8000 liters glassfibertank. Eiendom som ikke er tilknyttet offentlig avløp skal ha godkjent separat avløpsanlegg. Det er eiers ansvar at anlegget er riktig dimensjonert og at det fungerer tilfredsstillende. Kjøper oppfordres til å kontrollere anlegget.

Merknad fra Gjøvik kommune:
Det er registrert to tette tanker, hver på 3 m3 for samlet avløp av svartvann og gråvann. Anlegget er fra 2009.

Det er eiers ansvar at anlegget er riktig dimensjonert og at det fungerer tilfredsstillende. Kjøper oppfordres til å kontrollere anlegget.
I forbindelse med kommunens vedtatte Hovedplaner for avløp og vannmiljø 2008-2020, vil alle eiendommer med eldre private avløpsanlegg (eldre enn 30 år) få pålegg om å utbedre anlegget
til å tilfredsstille dagens rensekrav eller tilknytte seg kommunalt v/a-nett hvis dette er etablert/blir etablert i nærområdet. Tidspunkt for dette er p.t. ikke avklart. Tette tanker tømmes på oppfordring fra eier eller på oppsamlingsrunde. Tette tanker ble sist gang tømt 26.09.2022. (6m3).

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Eiendommen kan selges med det meste av møbler/inventar hvis det er ønskelig for kjøper, dette avtales nærmere med selger.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 84 58 15 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Stokkevegen 5, 2825, Gjøvik, Gnr. 84 bnr. 22 i Gjøvik kommune

Oppdragsnummer

6-23-0181

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.