GJØVIK/BONDELIA , Bondelia Hage 2

Helt ny rekkehusleil. beliggende på enden. 2(3) sov, 2 uteplasser, carport og flott utsikt. Rolig og barnevennlig.

2 945 000

 • Prisantydning:

  2 945 000,-

 • Totalpris:

  4 853 012

 • Fellesutgifter:

  15 348,-

Beregnet totalkostnad: 2 945 000,- (Prisantydning) 1 900 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 845 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 012,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 853 012,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Rekkehus

 • Eierform:

  Borettslag

 • Primærrom:

  94 m²

 • Bruksareal:

  103 m²

 • Soverom:

  2

 • Byggeår:

  2022

 • Gårdsnummer:

  57

 • Bruksnummer:

  128

 • Energimerking:

  B

 • Finnkode:

  290083621

 • Sist endret:

  24.03.2023 15:01

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 88%

  eier sin egen bolig

 • 79%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 46%

  har bolig på over 120 kvm

 • 57%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 36%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Bondelia Hage er inspirert av ønsket om å legge til rette for helhetlige bomiljøer. GOBB ønsker å sette sammen boliger på en slik måte at mennesker og familier med ulike behov, og i ulike faser av livet, blir naturlige deler av et større fellesskap. På området er det planlagt:
- Felleshus med gjesteleiligheter, selskaps- og møtelokale
- Parsellhage
- Flotte rekkehus, blokker og eneboliger
- Lekepark
- Utstyrsbu
- Treningspark
- Bilfritt
- Bildeling
- Grønt
- Utsikt
- Gode solforhold

Boligen vi nå har for salg er en rekkehusleilighet over to etasjer med beliggenhet på enden. Her er alt flunkende nytt, det vil si at standarden er tipptopp, så her kan du flytte rett inn.

Leiligheten er romslig og inneholder to soverom, stue med plass til spisestue, kjøkken, loftstue (som kan lages om til et tredje soverom), bad, wc og 2 bod. Store vindusflater gir god romfølelse og godt med lys inn, samtidig som du får en flott utsikt mot Mjøsa. Utvendig finnes to terrasser, en ved inngangen, samt en med utgang fra stuen. Bilen kan du parkere i felles carport i rekke. Utvendig finnes også en sportsbod.

Innhold

Rekkehus med totalt 4 boenheter.
Boligen vi har for salg ligger på enden og har en arealeffektiv planløsning over 2 plan:
1.etasje: gang/trapprom, kjøkken, stue/spisestue, wc-rom og bod.
2.etasje: 2 (3) soverom, loftstue, gang, bad og bod.

To terrasser.
1 utvendig bod rett ved inngangen.
Carport med 1 biloppstillingsplass i felles carportanlegg i rekke.

Standard

Teknisk forskrift TEK 17 er lagt til grunn, og kjøper har derfor en stor trygghet for meget gode byggetekniske løsninger.
Det leveres 1 stk brannslokningsapparat i hver bolig. Det leveres 3 stk nøkler til boligen.

Kjøkken:
Moderne og tidsriktig kjøkken av type Sigdal Uno Palett med frontfarge S2005-G10Y. Kjøkkenet har induksjon platetopp, integrert stekeovn, oppvaskmaskin og kombiskap (kjøl/frys). Front på hvitevarene med samme profil som øvrige skap. Benkeplate i slitesterk og vedlikeholdsfri laminat.

Bad:
Flislagt bad med rektangulære fliser i størrelsen 40x20 cm i fargen matt hvit på veggene. Gulvet på bad og wc-rom har fliser i størrelsen 20x20 cm i fagren matt grå, samt fliser i størrelsen 10x10 cm i dusjnisjen. Badet har vegghengt WC, baderomsinnredning i bredde 80 cm med helstøpt servant og speil, samt dusjhjørne med svingbare glassvegger og dusjgarnityr. Nedsenket gulv i dusjnisje.  I tillegg finnes kran/trakt for vaskemaskin. På wc-rommet er det vegghengt wc og enkel servant.

Det legges fiberlinjer inn til boligen. Det leveres kabel- TV og bredbånd, standard pakke fra Telenor, med hastighet på 20 Mbps. Det er ett uttak i hver bolig for kabel-TV og bredbånd. Trådløst bredbåndsmodem og T-We box leveres også klart til oppsett og bruk. Det blir ikke lagt opp linjer for fasttelefon, kun mulighet for bredbåndstelefoni.

El-anlegg:
Installasjonens omfang og kvalitet iht. krav i godkjent NEK 2018. Forskriftene definerer antall punkter og type punkter som skal leveres i forhold til arealer og utforming av rommene. Det er grunn-belysning i alle rom med unntak av stue og kjøkken. I alle oppholdsrom er det taklamper av typen Pluto eller tilsvarende. I boligen er det et sikringsskap med nødvendige kurser, herunder jordfeilbrytere og automatsikringer.
Det er føringsvei for antenneuttak i boligen (uttak ved TV) og føringsvei for bredbånd/ telefoni. Måler for forbruk av elektrisk kraft er plassert i el.skap utvendig ved inngang på plan 1. Sikringsskapet er plassert i boligens innvendige bod.

Beliggenhet

Bondelia Hage 2 ligger rett sør for Gjøvik sentrum. Området er meget barnevennlig, solrikt, rolig og med flott utsikt. Dette er et kliss nytt boligfelt som etterhvert blir bestående av både blokker, eneboliger og flermannsboliger. Herfra er det gangavstand til både barnehage og til Vindingstad barneskole. Inn til sentrum er det ca 5 minutter med bil. Ønsker du heller å benytte deg av kollektivtransport finnes busstopp nede ved fv 33. Gjøvik kan skilte med Innlandets største kjøpesenter CC Gjøvik. I sentrum finnes flere nisjebutikker, restauranter og cafeer, banker mm. Daglige innkjøp kan du gjøre på Kirkeby, hvor du finner både Rema 1000 og Kiwi.

Gjøvik er en kompakt by med kort veg fra byliv til naturen. Er du glad i ski finnes milevis ed skiløyper med utgangspunkt fra Vind skiarena. Er du mer glad i nedoverski kan du ta turen til Hovdebakken. Sommerstid er det fint å gå langs Mjøspromenaden, bade på Fastland/Mjøsa eller benytte seg av en av de mange turstiene i området. Gjøvik er også endestasjon for Gjøvikbanen. Til Oslo tar det ca. 2 timer med  tog. I tillegg finnes bussterminal med gode bussforbindlser til hele Innlandet. Til Gardermoen er det ca. 1,5 timer med bil.

Felleskostnader

15 348 pr. mnd. Fellesutgifter omfatter i tillegg til avdrag og renter på andel av fellesgjeld, kommunale avgifter inkl. eiendomsskatt, forsikring av bygningsmassen, løpende utvendig vedlikehold, forretningsfører, revisjon, styrehonorar inkl. arbeidsgiver avgift m.m.

De månedlige felleskostnadene er fordelt på følgende måte:
Felleskostnader: 6 219,-
Avdrag: 1 640,-
Renter: 7 489,-

Andel fellesgjeld

1 900 000

Avdrag fellesgjeld

kr. 1 640 pr.mnd.

Borettslag

Borettslag: Bondelia Hage 1 Borettslag, Orgnr: 929888235

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ansvar for felleskostnader i borettslag:
Andelseierne er ansvarlig for å dekke borettslagets kostnader.  Dette gjøres ved betaling av månedlige felleskostnader.  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader.  Borettslaget har tegnet sikring, i henhold til borettslagsloven, mot denne type tap:

Leverandør av sikring:
Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS

Varighet av avtalen / oppsigelsesvilkår:
Borettslag som har tegnet sikring kan si opp avtalen med 6 måneder oppsigelsestid.  Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av sikringen gjøres av borettslagets generalforsamling.  Finansieringsforetaket kan til enhver tid si opp en avtale med sikrings taker dersom sikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs sikring. 

Dette er dekkende for de borettslag som er sikret gjennom Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Hvis borettslag er sikret gjennom andre ordninger må megler få opplyst derfra hvilke opplysninger som skal gis.

Hvis det er IN-ordning:
Laget er et IN-lag. Dvs. at en eller flere andelseiere har foretatt ekstraordinære innbetalinger på sin del av borettslagets fellesgjeld. GOBB avregner alle IN-lag slik at månedlige innbetalinger av felleskostnader som gjelder innbetaling av renter/avdrag vil være a-konto som avregnes mot faktiske lånekostnader i banken. GOBB avregner hvert halvår, dvs. pr. 30.06 og 31.12. Differansen blir lagt inn i henholdsvis august- og februarkostnadene. Det blir ikke avregnet ved salg. Det gjørs oppmerksom på at det i en evt. fastrenteperiode ikke vil være anledning til å foreta ekstraordinære innbetalinger.

Rentekostnader fellesgjeld

kr. 7 489 pr. mnd.

Vedtekter / husordensregler

Utkast vedtekter ligger vedlagt.
Husordensregler vil bli etablert av borettslaget.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

Foreligger ingen takstrapport.

Boligens areal

Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 103 kvm

1 og 2. etasje:
Bruksareal: 103 m².
Primærrom: 94 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
1.etasje: gang/trapprom, kjøkken, stue/spisestue og wc-rom.
2.etasje: 2 (3) soverom, loftstue, gang og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Fellestomt

Tomten opparbeides i henhold til utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av gangstier, lekeplasser og grøntareal. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen.

Andelseier disponerer den del av tomten som naturlig tilfaller sin andel.

Garasje / Parkering

Parkering i felles carportanlegg. Utvendig bod ved boligen.

Byggemåte

VEGGER/OVERFLATER:
Fullisolerte yttervegger i tre. Ytterside yttervegger kledd med panel som krever lite vedlikehold. Veggens innside er kledd med et lag gips. Innvendige vegger utføret i bindingsverk og kledd med et lag gips på hver side. Veggene er isolert for bedre romakustikk. Vegger inne er sparklet og malt i fargen NCS S0502Y, bomull.

VINDUER, DØRER OG LISTVERK:
Alle vinduer og balkongdører har isolerglass, trevinduer med alu-kledning. Vindussmyg er gipset med hjørnebånd, sparklet og malt (dvs. ikke listverk). Vinduer har mørk farge utvendig og NCS S0502Y, bomull innvendig. Alle vinduer hvor det er nødvendig, kan åpnes for lufting og vinduspuss. Noen vinduer må påregnes å vaskes fra utsiden. Balkongdører er levert som slagdører. Alle innerdører er formpressede dører type Swedoor Easy GW i farge NCS S0502Y, bomull i glatt utførelse. Innerdørene er levert med karmlister (gerikt er med synlig spikring) i glatt utførelse, malt farge NCS S0502Y, bomull. Ytterdør: standard ytterdør (kompaktdør) grå/mørk farge. Dørvrider i rustfritt stål og FG-godkjent sylinderlås. Listverk, malt utførelse farge NCS S0502Y bomull, levert med synlig innfesting dvs. med synlig spikring.

GULV:
Lys hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett med matt lakkert overflate. Gulvlister i malt utførelse farge NCS S0502Y bomull. Overgangslister i metall.

TRAPPER:
Trapper med hvite vanger og hvite spiler, samt håndløpere i hvit utførelse. Åpne trappetrinn i hvitlasert eik utførelse.

TERRASSER:
Betongheller på terrasseplasser ved inngangsparti/ uteplass 1.etg.

TAKHØYDER OG HIMLINGER:
Boligen har normal takhøyde. I områder med nedforet himling pga. ventilasjonskanaler etc. kan takhøyden komme ned mot 2,20 m. Arealer med nedforede himlinger er i hovedsak gangarealer og baderom, men kan også forekomme i stue og kjøkken. Himlinger er sparklet og malt i fargen NCS S0502Y, bomull, matt glans.

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ferdigattest datert 17.01.2023.

Barnehage / skole i området

Skoler:
Vindingstad skole (1-7 kl.), 309 elever, 21 klasser 0.4 km
Steinerskolen i Gjøvik/Toten (1-10 kl.), 90 elever, 10 klasser 2.1 km
Kopperud skole (1-10 kl.), 460 elever, 20 klasser 3.5 km
Vardal ungdomsskole (8-10 kl.), 318 elever, 12 klasser 4.9 km
Bjørnsveen ungdomsskole (8-10 kl.), 310 elever, 10 klasser 6.2 km
Gjøvik videregående skole, 1050 elever 4.9 km
Lena-Valle vgs - avd. Valle, 135 elever, 7 klasser 14.5 km

Barnehager:
TOPRO Bondelia barnehage (0-6 år) 68 barn
Vindingstad barnehage (1-5 år), 48 barn, 3 avdelinger 1.1 km
Fredvika steinerbarnehage (1-6 år), 45 barn, 3 avdelinger 2.1 km

Se vedlagt nabolagsprofil.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene.

Oppvarming

Boligen varmes opp med vannbåren gulvvarme fra fjernvarmeanlegg. Det er ikke varmtvannsbereder i boligen da dette leveres fra varmeveksler i teknisk skap. Egen måler for oppvarming/vartvann.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

De kommunale avgiftene er inkl. i felleskostnadene.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunal veg.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 48 09 38 29 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å skrive ønsket overtagelsesdato i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Garanti

Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Leiligheter i borettslag tilknyttet Gjøvik og Omegn Boligbyggelag, skal lyses ut på forkjøpsrett for borettslagenes og boligbyggelagets medlemmer.
Annonse vedr. forkjøpsrett legges ut på vår hjemmeside, www.gobb.no hver onsdag.

Frist for å melde bruk av forkjøpsrett er onsdag i etterfølgende uke kl 12.00. Melding om bruk av forkjøpsrett leveres boligbyggelaget på eget skjema. Finansieringsbevis må vedlegges. Kjøper, selger og meglere tilskrives når forkjøpsretten er avklart.

Medlemskap i Gjøvik og Omegn Boligbyggelag skal være tegnet før kontraktskriving. Husk at dersom det er flere eiere til boligen, må begge (alle) eiere ha hvert sitt medlemskap i boligbyggelaget. Medlemskapet er gyldig først når det er betalt.

Styret i borettslaget skal godkjenne nye andelseiere. Styret tilskrives umiddelbart etter at forkjøpsretten er avklart, og har da en frist på 20 dager på å eventuelt nekte godkjenning.

Ved bruk av forkjøpsrett påløper det et gebyr pt stort kr 7 768,75,-  for kjøper.

Adresse og matrikkel

Bondelia Hage 2, 2816, Gjøvik, Gnr. 57 bnr. 128, andelsnr. 1 i Bondelia Hage 1 Borettslag med orgnr. 929888235 i Gjøvik kommune

Oppdragsnummer

6-23-0021

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.