GJØVIK , Hunnsvegen 64A

Stor, moderne enebolig m/spennende planløsning og høy standard. Garasje m/utleiedel. Attraktiv & sentrumsnær beliggenhet

9 900 000

 • Prisantydning:

  9 900 000,-

 • Totalpris:

  10 163 522

Beregnet totalkostnad: 9 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 247 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 900 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 263 522,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 163 522,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Enebolig

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  273 m²

 • Bruksareal:

  314 m²

 • Bruttoareal:

  245 m²

 • Soverom:

  5

 • Byggeår:

  1951

 • Modernisert:

  2011

 • Gårdsnummer:

  67

 • Bruksnummer:

  272

 • Energimerking:

  F

 • Finnkode:

  177404661

 • Sist endret:

  02.10.2023 14:06

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 85%

  eier sin egen bolig

 • 82%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 70%

  har bolig på over 120 kvm

 • 4%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 31%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Arkitekttegnet enebolig som er betydelig modernisert de senere år. Opprinnelig er boligen fra 1951, men ble tilbygd og renovert i 2011/2012. Boligen holder høy standard på detaljer og løsninger. Eiendommen har sentrumsnær beliggenhet i et attraktivt boligområde i Nordbyen på Gjøvik.

Boligen består av 1.etasje, samt underetasje. I tillegg finnes en dobbel garasje på eiendommen med godkjent utleiedel i underetasjen. Boligen har høy standard og er løpende vedlikeholdt.

Inngangsparti på hovedplan med særpreg, forblendet med fasadestein. Entre med skyvedørsgarderobe. 3 soverom og flislagt bad/vaskerom. Romslig kjøkken med moderne innredning med slette fronter. God plass til spisestue. I hjørne av kjøkkenet finner vi en koselig peis. Stuen ligger ett nivå opp fra kjøkkenet. Her finner vi en lun og koselig sone med plass til sofa og tv-benk. Fra kjøkkenet er det utgang til overbygget terrasse. Terrassen har nedfelt boblebad med motstrømsbasseng og utekjøkken. På terrassen er det integrerte høyttalere og lydanlegg.

Underetasjen har egen inngang og består av entre, en romslig stue med utgang til liten platting. I tillegg finnes flislagt bad, 2 soverom og kjøkken med innredning med slette fronter. Underetasjen holder samme høye standard som 1.etasje. Adkomst mellom etasjene via trapp.

I tillegg finner vi en dobbel garasje på eiendommen. Garasjen er isolert og har varmekabler i gulv. Garasjen har egen boenhet i underetasjen som er godkjent for utleie. Leiligheten inneholder stue/kjøkken i åpen løsning, soverom, walk in closet og flislagt bad. I tillegg finnes en praktisk bod med god plass til oppbevaring.

Tomten er terrassert og er meget pent opparbeidet med støttemurer, brostein, plen og bed.

Innhold

Boligen inneholder:
Underetasje: Gang, stue, kjøkken, gang 2, 2 soverom, gang 3, bad/vaskerom og bod. I tillegg finnes utvendig bod under terreng på ca. 4 m2.
1.etasje: Vindfang, gang, 3 soverom, bad/vaskerom, stue/kjøkken og stue.

Garasje med egen boenhet i underetasjen:
Underetasje: gang, kjøkken/stue, soverom, walk in closet og bad/wc.
1.etasje: Dobbel garasje med 2 biloppstillingsplasser.

Standard

Boligen er opprinnelig fra 1951. Selger opplyser at boligen ble tilbygget og betydelig rehabilitert i 2011-2012. Boligen har normal standard og planløsning ut ifra alder og konstruksjon.

Kjøkkenet på hovedplanet har innredning med laminerte skrog, glatte fronter og stein/komposittplate med kjøkkenkum. Flislagt og belysning over benkeplate. Integrert komfyr, koketopp, gassbluss og oppvaskmaskin. Plass til frittstående kjøleskap. Kjøkkenventilator er montert over komfyr.

Kjøkken i underetasjen har kjøkkeninnredning med laminerte skrog, glatte fronter og laminert benkeplate med kjøkkenkum. Integrert komfyr, koketopp, kjøleskap og oppvaskmaskin.

Bad/vaskerom:
Badet på hovedplanet har fliser på gulv og vegger, samt panel i himling. Badet er innredet med servant med underskap og speil med tilhørende belysning. I tillegg finnes dusjvegger, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin. Oppvarming via varme i gulv. Ventilasjon via mekanisk avtrekk. Tilluft dør. Hulltaking er foretatt, uten å påvise unormale forhold.

Bad/vaskerom:
Badet i underetasjen har fliser på gulv og vegger, samt panel i himling. Badet er innredet med servant med underskap og speil med tilhørende belysning. I tillegg finnes dusjnisje, innmurt badekar (boblekar), vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin. Oppvarming via varme i gulv. Ventilasjon via mekanisk avtrekk. Tilluft dør. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk
mulig pga. tilliggende konstruksjoner (våtsone mot pipe og kryperom).

Innvendige overflater:
gulv er hovedsakelig preget av: Parkett, fliser og laminat.
vegger er hovedsakelig preget av: Panel, tapet og fliser.
himlinger er i hovedsak preget av: Panel og himlingsplater.
Etasjeskiller i trekonstruksjoner.

Tilbygg / modernisering:
- Modernisering: Satt inn trapp mellom etasjene.
- Modernisering: (i 2022): Malt veranda og inngangsparti, samt satt opp nytt gjerde på nedsiden og mot vegen.
- Modernisering (i 2017): Lagt inn fiber. Utført av firma.
- Tilbygg (i 2012): Bygget ny garasje.
- Tilbygg (i 2012): Tilbygg på eneboligen.
- Modernisering (i 2012): Malt utvendig kledning. Egeninnsats.
- Modernisering (i 2012): Montert utvendige persienner på noen vinduer.
- Modernisering (i 2011): Fasade, etterisolering tak, vegg og bjelkelag iflg. eier.
- Modernisering (i 2011): Panel utvendig, skiftet endel vinduer.
- Modernisering (i 2011): Nye gulv innvendig, maling av overflater.
- Modernisering (i 2011): Oppgradert kjøkken.
- Modernisering (i 2011): Oppgradert deler av elektrisk anlegg.
- Modernisering (i 2011): Nyere støttemur mot nabo og i hagen.

Vedlikehold:
Bygningen fremstår vedlikeholdt både utvendig og innvendig, påkostninger må likevel påregnes. Ved kjøp av brukt bolig kan det være vanskelig å vite hva man skal forvente av behov for
vedlikehold og oppgradering. Alder og tilstand på for eksempel tak, kledning, vinduer og rør vil avgjøre byggets vedlikeholdsbehov fremover. Byggeskikk og materialvalg vil også variere ut ifra byggets alder, noe som gjør at energiforbruk, komfort og bruk kan variere fra bygning til bygning avhengig av alder og hva som eventuelt er oppgradert.

Beliggenhet

Hunnsvegen 64A har en meget attraktiv beliggenhet i Nordbyen, med gangavstand til Gjøvik sentrum og til friluftsarealer og marka. Kort vei til skoler, barnehager, Fastland friluftsbad samt alpinanlegget ovenfor. Gjøvik er Innlandets største by og kan by på et yrende kulturliv, NTNU og nærhet til industristedet Raufoss. Ned til byen er det tre-fire minutters kjøring til handlegater (5 min å gå), kjøpesenter, stasjonen og Mjøsa. Dessuten er Gjøvik endestasjon på Gjøvik banen og hjemmet til Skibladner.

Løpende kostnader

Off. avgifter og ev. eiendomsskatt, estimert Kr. 15 000
Forsikring, estimert. Kr. 8 000
Vedlikeholdskostnader, estimert. (Omfatter utskiftinger av hele bygningsdeler (f.eks våtrom, fuktsikring, tak osv.) Kr. 23 000
Utover det som er nevnt over påløper kostnader til bla. strøm, fyring/brensel, internett, innbo forsikring, drift m.m. Sum årlige kostnader er kun ett estimat og vil variere.
Sum årlige kostnader (Avrundet) Kr. 46 000

Forsikring

Tryg Polisenummer: 6555372

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
- TG 2: Nedløp og beslag: Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur.
- TG 2: Veggkonstruksjon: Det er observert åpninger i utvendig komplettering som øker risikoen for at mus kan komme inn. Det er benyttet både gipsplater og duk på garasje, dette er ikke
preakseptert løsning.
- TG 2: Dører: Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket.
- TG 2: Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Terasse inngang har panel på sidene som går ned til terreng og her kan det oppstå råte.
- TG 2: Overflater: Knirk registrert. Overflater bærer preg av slitasje. Bruksmerker og noe knirk observert på gulv.
- TG 2: Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
- TG 2: Radon: Radonmålinger er ikke foretatt heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "usikker" aktsomhetsgrad.
- TG 2: Pipe og ildsted: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppnådd, eller nært forestående på pipe/ ildsted.
- TG 2: Rom Under Terreng: Grunnmur er innkledd innvendig og inspeksjonsmulighet er derfor begrenset. Fuktmåling ble foretatt, jeg målte fukt i utforede vegger. Innvendig utforede vegger under terreng er å betrakte som en risikokonstruksjon, det vil si en konstruksjon som erfaring viser at har høy skadefrekvens. Eksakt tilstand er ikke kontrollerbart uten bygningsmessige inngrep. Plast i yttervegger mot terreng, dette er ikke i henhold til dagens anbefalingdag pga. stor risiko for skader.
- TG 2: Krypkjeller: Kryperom har begrenset lufting, bedre lufting bør etableres. Jeg anbefaler ytterligere undersøkelser. Krypekjeller/ blindrom er ikke inspisert. Adkomst ikke mulig.
Krypekjeller/blindkjeller er en risikokonstruksjon, det vil si en konstruksjon som erfaringsmessig har høy skadefrekvens.
- TG 2: Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Trapp er ca. 78cm, dette er ikke tilfredstillende bredde. Det generelle kravet for håndløper i trapp er
at øverste håndløper på hver side av trappeløpet skal være i høyde mellom 0,8 meter og 0,9 meter over gulvet eller trinnet. Høyde på håndløperen i trapp måles fra trinnforkant. Det er avvik på Inntrinn i ganglinjen som skal være minimum 0,25 m. Trapper med rette løp skal ha samme dybde på inntrinn.
- TG 2: Bad/vaskerom: Det er påvist avvik i fuger.
- TG 2: Bad/vaskerom: Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk.
- TG 2: Bad/vaskerom: Halvalvparten av forventet brukstid er oppnådd på membran tettesjikt. Våtrommet fungerer for dagens eier, men oppussing må påregnes. Videre bruk gir økt
risiko for vannskader. Gjør oppmerksom på at rommet ikke har synlig membran.
- TG 2: Bad/vaskerom: Halvparten av forventet brukstid for sanitærutstyr og innredning er oppnådd.
- TG 2: Bad/vaskerom: Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk.
- TG 2: Bad/vaskerom: Begrenset tilgang på sluket under badekar. Halvparten av forventet brukstid er oppnådd på membran tettesjikt. Våtrommet fungerer for dagens eier, men oppussing må påregnes. Videre bruk gir økt risiko for vannskader. Gjør oppmerksom på at rommet ikke har synlig membran.
- TG 2: Bad/vaskerom: Ikke fremlagt dokumentasjon som sier at innebygget sisterne har safetybag som ivaretar ev. lekkasjevann. Innebygget badekar vanskeliggjør inspeksjon og rengjøring av sluk.
- TG 2: Varmesentral: Halvparten av forventet brukstid eller mere, er oppnådd på varmepumpe.
- TG 2: Varmtvannstank: Varmtvannsbereder har oppnådd halvparten av forventet brukstid. Det er innført krav om at varmtvannsberedere med effekt over 1500 watt ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Kravet ble opprinnelig innført i 2010 og gjaldt da varmtvannsberedere med effekt over 2000 watt, men ble endret til 1500 watt i 2014. Kravene til fast tilkobling av varmtvannsberedere fremgår av NEK 400.
- TG 2: Elektrisk anlegg: El-anlegg med automatsikringer. Åpent og skjult ledningsnett. Punkt nummer 1-7 er besvart av eier og er ikke takstingeniørens vurdering.
- TG 2: Drenering: Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for dreneringen er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Det er ikke synlig utvendig drensplast eller isolasjon langs terreng. Forhøyede fuktverdier mot grunnen er
registrert. Regnvann og smeltevann må ikke renne inn mot bygningen, vann fra taknedløp må ledes bort. Fuktsikring er normalt ikke dimensjonert for å ta unna takvann. Stedvis fall på terreng mot bygning, dette er avvik fra dagens krav. Anbefalt fall på terreng er 1:50, 3 meter fra grunnmur. (Det vil si jevnt fall på minimum 60 mm, 3 m fra grunnmur) Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold og alder. Eiendommen var snødekt på befaringsdagen.
- TG 2: Grunnmur og fundamenter: Det er registrert løs puss på muroverflater.

Konstruksjoner som ikke er undersøkt:
- Takkonstruksjon/Loft: Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg.
- Utvendige trapper: Trapp i stein. Trapp og rekkverk i treverk.
- Forstøtningsmurer: Støttemur i stein. Snødekt på befaringsdagen.
- Terrengforhold: Flat/skrånende tomt. Fallforhold er ikke vurdert pga. snø. Anbefalt fall på terreng er 1:50, 3 m fra grunnmur. (Det vil si jevnt fall på minimum 60 mm, 3 m fra grunnmur).

Se vedlagt tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av avvikene, samt beskrivelse av anbefalte tiltak.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Pkt. 2: nye bad i 2008/2009.
- Pkt. 2.1: alle bad ble fornyet og bygget om i 2008/2009
- Pkt. 2.2: alt er fornyet i 2008
- Pkt. 2.3: utført av sertifisert fagarbeider Kristiansen
- Pkt. 3: vi har hatt ett tilfelle med tett sluk
- Pkt. 5: dreneringen ble fornyet i 2009 der det har vært behov for det./rundt garasjebygget
- Pkt. 9.1: Alt av tak konstruksjoner er nytt i 2012/2013
- Pkt. 9.2: utført av Byggcraft AS
- Pkt. 10: nytt EL anlegg i hele huset.
- Pkt. 10.1: utført av K-elektro, Bakke El installasjoner, Gjøvik installasjoner.
- Pkt. 10.2: Alle elektrikere har levert erklæring for arbeidet sitt, litt usikker om jeg har alle papirene.
- Pkt. 11: jevnlig service på varmepumpe
- Pkt. 14: pant i eiendommen av Nordea, boliglån
- Pkt. 19: muren mot naboen er lagt inn på deres eiendom. deler av deres tomt brukes av denne eiendom, men dette er meldt inn i kommunen med nabo samtykke, også at naboen fikk muren gratis.

Tilleggskommentar:
Huset er total renovert første del i 2008 og andre del i 2012. eneste som er igjen er bæring i yttervegger og gulv i gamle delen. Påbygg av ny del i 2012 og ny garasje i 2012. Hageanlegg, gjerde og basseng er ordnet i 2017.

Boligens areal

Primærrom: 273 kvm, Bruksareal: 314 kvm

Enebolig:
Kjeller:
Bruksareal: 96 m².
Primærrom: 92 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Boligen inneholder: Gang, stue, kjøkken, gang 2, 2 soverom, gang 3 og bad/vaskerom. I tillegg finnes bod og utvendig bod under terreng.

1. etasje:
Bruksareal: 148 m².
Primærrom: 148 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Boligen inneholder: Vindfang, gang, 3 soverom, bad/vaskerom, stue/kjøkken og stue.

Garasje:
Kjeller/leilighet:
Bruksareal: 33 m².
Primærrom: 33 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, kjøkken/stue, soverom og bad/wc.

1. etasje:
Bruksareal: 37 m².
Primærrom: 0 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Ingen.

Tegninger:
Enebolig: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Eier opplyser at det foreligger midlertidig brukstillatelse. Gjøvik kommune tillater maks 30m2 veranda/ terrasse. Eier opplyser at forholdet vil utbedres (se selgers kommentar under).
Garasje: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

Selger har følgende opplysninger om terrasse:
"Kommunen har gitt midlertidig brukstillatelse med krav om at verandaen skal være under 30 kvm/ over 0,5meter over terreng. Kommunen har regnet grillplassen som BYA/over 0,5 meter og mener at grillplassen skal rives. Det stemmer ikke. Selger skal sette inn tiltak og gi riktig beregning av verandaen når snøen har forsvunnet. Det vil derfor ikke bli endring på verandaen slik den er, men at det settes inn tiltak mot terreng under verandaen og riktig definisjon av grillplassen som vil medføre at BYA veranda vil komme på under 30 kvm."

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 736 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eiet tomt på 735,8 m² som er flat/skrånende og opparbeidet med plen og beplantning. Brostein på gårdsplass.

Eier opplyser at utekjøkken ved terrasse går delvis inn på nabotomt og at det foreligger skriftlig avtale på dette. Megler har forespurt, men ikke mottatt kopi av avtalen.

Garasje / Parkering

Oppvarmet garasje med 2 oppstillingsplasser.
Innredet boenhet i underetasjen.

Byggemåte

Fundamentert på ringmur av murte blokker med krypkjeller. Gulv støpt på grunn. Grunnmur i betong. Yttervegg i trekonstruksjon. Pulttak i trekonstruksjon. Flatt tak i trekonstruksjon. Etasjeskiller med trebjelkelag. Stående utvendig trekledning. Taktekking med asfaltpapp/ folie.

Taket er tekket med asfaltshingel. Taktekkingen er besiktiget fra bakkenivå. Undertak er ikke vurdert da dette ikke var tilgjengelig luke for inspeksjon. Utvendige beslag, takrenner og nedløp i metall. Bygningsdelene var i hovedsak dekket med snø på befaringsdagen. Tilstandsgrad er kun vurdert ut fra alder. Yttervegger i trekonstruksjoner. Stående utvendig
trekledning. 1 meter snø på befaringsdagen begrenset inspeksjonen og ytterligere undersøkelser anbefales. Flatt tak i trekonstruksjoner. Undertaksbord. Trevinduer med 2 og 3-lags isolerglass. Ytterdører i treverk med 2-lags isolerglass. Balkongdør i treverk med 3-lags isolerglass. Leddport av metall til garasje. Terrasser i trykkimpregnert trekonstruksjon.
Rekkverk i glass og malt treverk. Innfelte downlights i trapper og gulv på terrasse. Trapp i stein. Trapp og rekkverk i treverk.

Radon:
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er ikke utført med radonsperre. Årsgjennomsnittet av radonkonsentrasjon i rom bør ikke overstige 200 Bq/m3 i inneluft.
Det stilles kun krav til målinger utført om hele eller deler av boligen er utleid.

Pipe:
Pipe i teglstein. Peis. Det er to pipeløp i teglstein.

Basseng:
Jacuzzi basseng med motstrømsanlegg nedfelt i terrasse, nytt i 2017 iflg. eier.

Tekniske installasjoner:
- Synlige vannrør i: Plast, rør-i-rør. Kobber/metall.
- Besiktiget i rørskap.
- Opplyst utskiftet 2011.
- Synlige avløpsrør i: Plast.
- Opplyst utskiftet 2011.
- Ventilasjonen består av mekanisk avtrekksventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft trekkes ut av mekanisk avtrekk.
- Varmepumpe plassert i stue.
- El-anlegg med automatsikringer. Åpent og skjult ledningsnett. Punkt nummer 1-7 er besvart av eier og er ikke takstingeniørens vurdering.
- Branntekniske forhold er vurdert iht. TEK 17 som er dagens krav. Denne forskriften er strengere og gir avvik iht. gjeldende forskrift ved oppføring av boligen.
- Brannslukningsapparat
- Røykvarslervarsling via alarmsentral.

Gyggemåte garasje:
Gulv støpt på grunn. Grunnmur i betong. Yttervegg i isolert bindingsverk. Yttervegg i betong. Pulttak i trekonstruksjon. Etasjeskiller i betong. Stående utvendig trekledning. Taktekking med papp/ folie.
Egen boenhet i underetasje:
Gang, kjøkken/ stue, sovealkove, bad/wc.
Garasje, anneks, uthus o.l. er ikke teknisk vurdert på linje med bolighuset.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for bruksendring av bolig og etablering av sekundærleilighet datert 09.01.2023.
I følge søknaden er det registrert mindre vesentlige mangler. Gjenstående arbeid må være fullført innen 01.05.2023. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, skal kommunen gi pålegg om ferdigstillelse. Ny sluttkontroll skal utføres, og sluttdokumentasjon og søknad om ferdigattest skal sendes inn til kommunen før det kan gis ferdigattest.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Kråkjordet barnehage (3-5 år), 60 barn, 3 avdelinger 0.6 km
Trollhaugen barnehage (3-5 år), 25 barn, 1 avdeling 0.8 km
Lissomskogen barnehage (0-5 år), 108 barn, 6 avdelinger 1 km

Skoler
Fredheim skole (1-7 kl.), 313 elever, 20 klasser 1.1 km
Gjøvik skole (1-7 kl.), 256 elever, 21 klasser 1.5 km
Bjørnsveen ungdomsskole (8-10 kl.), 284 elever, 24 klasser 1.3 km
Gjøvik videregående skole, 1050 elever 0.8 km

Se vedlagt nabolagsprofil.

Adgang til utleie

Det er egen boenhet som er godkjent for utleie i underetasjen av garasjen.

Oppvarming

Oppvarming består av vedfyring, varmepumpe og strøm.

Siste tilsyn ble utført 18.04.2018.
Det er registrert følgende avvik/anmerkninger på fyringsanlegget:
- Slukkeutstyr: 10 års service eller anskaffe nytt.
- Det anbefales at det anskaffes og monteres en gassvarsler, med tanke på at det er gassfyrt komfyr i boligen.
- Gammelt røykrørshull i underetasjen må mures igjen med tegl.
Siste feiing ble utført 18.05.2021.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 30 081 pr. år De kommunale avgiftene er inkl. eiendomsskatt.

De kommunale avgiftene er fordelt på følgende måte:
Vann og avløp: 10 824,-
Renovasjon: 2 875,-
Feiegebyr: 650,-
Eiendomsskatt: 15 732,-

Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme.

Eiendomsskatt

Det er i Gjøvik kommune vedtatt eiendomsskatt for 2023. Eiendomsskattetaksten utgjør kr 3 935 400 og eiendomsskatten er kr 15 732,-

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 475 521 pr. 15.02.23 10:22 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 311 874 pr. 15.02.23 10:22 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger under kommuneplanens arealdel for 2020-2032 med følgende formål:
- Bebyggelse og anlegg, nåværende boligbebyggelse
- Bestemmelses område
Vedtatt: 29.10.2020

Offentlige planer

Det foreligger ingen ikke godkjente planforslag under forberedelse/behandling hos Gjøvik kommune.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Adkomst til eiendommen fra offentlig veg.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp.
Kommentar:
På eiendommer tilknyttet offentlig avløp og som er bebygd før ca. 1975 kan det være septiktank. Septiktanken er en del av det private stikkledningsanlegget og ansvret for drift og vedlikehold,
inkludert tømming, påhviler hjemmelshaver.

Offentligrettslig pålegg

Det finnes ingen offentligrettslige pålegg på eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Hvitevarer på kjøkken.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 48 09 38 29 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å skrive ønsket overtagelsesdato i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport da disse danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker, og følgende salgsbetingelser vil gjelde:

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Hunnsvegen 64A, 2819, Gjøvik, Gnr. 67 bnr. 272 i Gjøvik kommune

Oppdragsnummer

6-20-0033

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.