SYNNFJELL , Synnfjellvegen 916

VISNING ONS 4/10 OG TORS 5/10 - Trivelig hytte med særegen og pent opparbeidet tomt - Anneks - Rett ved skiløype

1 470 000

 • Prisantydning:

  1 470 000,-

 • Totalpris:

  1 520 672

Beregnet totalkostnad: 1 470 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 36 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 470 000,-)) 12 550,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 50 672,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 520 672,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Fritidseiendom

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  59 m²

 • Bruksareal:

  59 m²

 • Antall rom:

  3

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  2

 • Byggeår:

  1978

 • Gårdsnummer:

  80

 • Bruksnummer:

  42

 • Energimerking:

  G

 • Finnkode:

  315854703

 • Sist endret:

  27.09.2023 14:03

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Synnfjellvegen 916!
Her finner du ei meget trivelig hytte som fremstår som godt vedlikeholdt og ivaretatt. Her er det lunt og innbydende innvendig i hytta og utvendig har nåværende eiere gjort en meget god jobb med å opparbeide et flott uteområde/hyttetun. Hytta ble beiset i 2021 i fargen `Burma teak` og alle  vinduer og vindskier er i `Engelsk rød`. Hytta har ikke innlagt strøm og vann så kostnadene ved å ha hytta er relativt lave. Samtidig finnes det både solcelleanlegg, aggregat og borrevann til hyttevegg så du har allikevel muliget til å holde alle fasiliteter.  Med en liten varmer på vegg er det også mulig å få varmt vann til både oppvask og dusj.

Hytta selges møblert, inkl. utemøbler og bålpanne. Madrasser  i senger kan også medfølge så her trenger du kun tannbørsten før du flytter inn.

Kun noen meter bak hytta finner du skiløypa. Fra denne kommer du inn på et fantastisk løypenett hvor du kan gå milevis på ski. Området er også flott på sommerhalvåret med fine turstier, sykkelmuligheter, fiske, bading mm.

Synnfjellporten ligger i nærheten av hytta hvor det er både servering og aktiviteter. For dagligvarer er det Joker butikk i krysset hvor du svinger opp mot fjellet og denne er også søndagsåpen.

Innhold

Hytte med alt på ett plan som inneholder: Entrè, gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

I tillegg er det uthus og anneks på eiendommen.

Standard

Meget trivelig hytte som fremstår som godt vedlikeholdt og ivaretatt. Her er det lunt og innbydende innvendig i hytta og utvendig har nåværende eiere gjort en meget god jobb med å opparbeide et flott uteområde/hyttetun. Hytta ble beiset i 2021 i fargen `Burma teak` og alle  vinduer og vindskier er i `Engelsk rød`. Hytta har ikke innlagt strøm og vann så kostnadene ved å ha hytta er relativt lave. Samtidig finnes det både solcelleanlegg, aggregat og borrevann til hyttevegg så du har allikevel muliget til å holde alle fasiliteter. Med en liten varmer på vegg er det også mulig å få varmt vann til både oppvask og dusj.

Hytta selges møblert, inkl. utemøbler og bålpanne. Madrasser i senger kan også medfølge så her trenger du kun tannbørsten før du flytter inn.

Entrè/gang
Ny inngangsdør i både hytta og annekset. Ny markise over inngangspartiet på terrassen fra 2021.

Kjøkken/stue
Kjøkken i åpen løsning med stue og spisestuedel. Innredning fra byggeår med malte / forlierte overflater. Innredningen er malt i 2022.
Stor gasskomfyr fra 2020 montert i innredning. Nedsenket oppvaskkum hvor det er vannkran og gassbereder montert over. Gasskjøleskap i uthus.
Luke i gulvet hvor det er en liten matkjeller for oppbevaring. Gassalarm i benkeskap på kjøkken. Nyere Jøtul ved- og parafinbrenner på kjøkkenet. Dagtank for parafin utvendig. Profesjonelt gassanlegg med utvendig skap for 2 flasker, med omkobler. Varmtvannsbereder for kjøkken og bad på gass. Det er boret etter vann i 2008 og borehullet ligger rett utenfor hytte.Vannpumpe som drives med aggregat ved behov.  Vann bæres inn i hytte fra vannpost på vegg eller påfylling via rør som er ført gjennom yttervegg.

12 volts lamper i hele hytta, både innvendig og utvendig. Wallas ovn i stua med 170 liters tankt i utvendig benk. Fjernstart fra mobil/pc. Service for 2 år siden.
Allente parabolanlegg som kan overføres til ny eier. Ny 32" tv med kam for dekoder, kan medfølge etter avtale.

Vegger av laftetømmer gir et lunt og koselig oppholdsrom og i stuen/spisestuen er det hyggelig å samle familie og venner til gode måltider og hyggelige spillkvelder. Her er det også deilig å finne roen etter en tur i de flotte omgivelsene i fjellet. God plass til både spisebord, sofagruppe og andre sittemøbler.

Bad
Enkelt hyttebad med heltregulv, tømmer vegger og skråhimnling med takås og trepanel. Innredet med dusjkabinett, cinderella gass forbrenningsdo som er luftet over tak og servant. Utført service på  cindarellado i 2023. Varmt og kaldtvann fra kjøkken med 12 volts lavtrykkspumpe. Varmtvann varmes i en gassvarmer som er montert over oppvaskkum på kjøkkenet. Gråvann fra dusj og servant ledes ut på terrenget. Do tømmes ved behov. Vask på badet er montert ny i 2023.
Gassalarm montert.

Soverom
Hytta har to gode soverom. Hovedsoverom med dobbeltseng og det andre soverommet er innredet med køyeseng.
Madrasser kan medfølge. De fleste er nye og gode.

Innvendige overflater
Gulv har heltreoverflater.
Vegger med laftetømmer og noe trepanel.
Himlinger med takåser og trepanel.

Tekniske installasjoner
12 volts solcelleanlegg, nye batterier i batteribanken, 2 år gamle. Aggregat kan medfølge. .12 volt og 220 volt kontakter rundt i hele hytta.

Anneks
Fabrikktilpasset familiekøye i annekset.
Anneks står utenfor tomtegrense. Dette er opplyst av nåværende eier å være muntlig godkjent, men dette kan måtte flyttes hvis eier av denne tomten krever det.

Utedo
Ekstra utedo, fra Ilseng fengesl i 2019.

Beliggenhet

Fritidseiendom beliggende i Synnfjellet, Nylsfjellet hytteområde og grenser til Synnfjellvegen.
Dette er veletablert hytteområde med både nye og gamle hytter/sætre hvor det er god avstand mellom hyttene.
Nordre Land Kommune med Landsbyen Dokka som er kommunens hovedsete i Nordre Land med de fleste fasiliteter som helse, skole, bank, kommuneadm. og butikker, ligger 33 km fra eiendommen. Nærbutikk ca. 9 km fra eiendommen.

Stor romslig tomt med flotte muligheter for uteaktiviteter.
Muligheter for jakt og fiske i området om man løser kort for dette. Skiløyper blir kjørt opp vinterstid i nærområdet og går like på baksiden av hytta.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, strøm, forsikringer, tv/internett,veg, brøyting, løypeavgift, løpende vedlikehold etc. er eksempler på løpende kostander.
Brøyteavtale via app.

Forsikring

Watercircles Polisenummer: 1008384

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
TG utvendig:
- Trapper: Det er ikke montert rekkverk. Kostnadsestimat under kr. 10 000.
- Avtrekk kjøkken: Det er ikke påvist noen form for ventilering av kjøkkenrommet (lukket rom). Kostandsestimat under kr. 10 000.

TG IU konstruksjoner som ikke er undersøkt
- Takkonstrsuksjon/loft
- Krypkjeller

TG 2 utvendig:
- Nedløp og beslag
- Vinduer
- Balkonger, terrasser og rom under balkonger

TG 2 innvendig:
- Radon
- Pipe og ildsted

TG 2 tomteforhold:
- Grunnmur og fundamenter
- Terrengforhold

For ytterligere beskrivelser se tilstandsrapport som ligger vedlagt og som er en del av salgsoppgaven.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Pkt. 12: Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Skiftet takshingel og takrenner. Kasper Strømsjordet.

- Pkt. 19: Kjenner du til om det foreligger påbud/heftelser/krav/manglende tillatelser vedrørende eiendommen? Anneks står delvis utenfor tomt. Godkjent av nabo tomteeier.

Boligens areal

Primærrom: 59 kvm, Bruksareal: 59 kvm

Hytte:
Bruksareal: 59 m².
Primærrom: 59 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

Anneks:
Bruksareal: 6 m².

NB: Anneks står delvis utenfor tomt.  Opplyst av nåværende eier at dette er muntlig godkjent.   Kan måtte flyttes hvis eier av denne tomten krever det.
Det gjøres også oppmerksom på at det i kommunens arkiver kun er  registert 2 bygg på eiendommen mens det er oppført totalt 3 bygg på eiendommen i tillegg til utedo.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 150 kvm, Eierform: Eiet tomt
Stor romslig tomt som er opparbeidet med tun som har gress overflater og noe naturtomt.

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass på eiendommen.

Byggemåte

Enkel bygningsbeskrivelse:
Bygningen er oppført over 1 etasje. Grunnmur av betong som er fundamentert direkte på opprinnelig grunn. Gulvkonstruksjon av trebjelkelag med dimensjonering og isolering fra byggeår. Vegger over grunnmur er oppført i håndlaftet tømmer. Saltakkonstruksjon i tre som er tekket med shingel.

Lovlighet: Det finnes ikke byggetegninger i kommunens arkiver.

For ytterligere beskrivelser se tilstandsrapport som ligger vedlagt og som er en del av salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Oppvarming

Hytten varmes opp med ved og parafin.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 3 205 pr. år Kommunale avgifter inkluderer fast årlig avgift på: Eiendomsskatt, feiing og renovasjon. Vi tar forbeholdt om avvik i oppgitt beløp fra kommunen. Prisen på tjeneste vil normalt ha en prisøkning og vil kunne variere.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 234 186 pr. 31.12.2023.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger innenfor gjeldende kommunedelplan Synnfjell Øst og arealformålet er avsatt til fritidsbebyggelse.

Eiendommen ligger innenfor hensynssone Krav vedrørende infrastruktur (H410) og Krav om felles planlegging
(H810_8) hvor ny reguleringsplan for Nylen er under arbeid og nylig startet opp. Deler av eiendommen ligger innenfor hensynsone for høgspenttraseer (H370).

 For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

- 1825/900060-1/20  Erklæring/avtale 09.06.1825 Grunnbyrdebestemmelser.

1861/900017-1/20  Obligasjon   tinglyst 07.05.1861 
 BELØP: SPD 36

Panthaver:Frøslid Birger  
Lnr: 1642202
Panthaver:Kind Andreas  
Lnr: 1642203
Panthaver:Kind Hans  
Lnr: 1642204
BRUKSPANTEBREV MED BRUKELIG PANT I UBESTEMT ANTALL
ÅR. KAN IKKE SLETTES ETTER PARAGRAF 28
FOR 35 SPD. 40 SKILL.
 
1877/900027-1/20  Obligasjon  tinglyst  07.03.1877 
 BELØP: SPD 100
Panthaver:Aasen Ole Ottersen  
Lnr: 1642205
BRUKSPANTEBREV MED BRUKELIG PANT I 199
ÅR. KAN IKKE SLETTES ETTER PARAGRAF 28
ÅRLIG AVGIFT 1 SPD. 2.
 
1877/900191-1/20  Obligasjon  
 22.10.1877 
 BELØP: NOK 40
Panthaver:Larsen Hans  
BRUKSPANTEBREV MED BRUKELIG PANT I 100
ÅR. KAN IKKE SLETTES ETTER PARAGRAF 28
ÅRLIG AVGIFT NOK 1,40

Ovennevnte obligasjoner er opprinnelig tinglyst på hovedbølet denne eiendommen, men er vanskelig å slette fra grunnboken.

Vei/vann/avløp

Avkjørsel fra Synnfjellvegen som er en offentlig veg opp til tunet som ligger på oversiden.
Kostnader med brøyting/strøing må påregnes fra hovedveg og opp til hytte og dette tilkommer etter nedbørsmengder og behov.

Det er boret etter vann i 2008 og borehullet ligger rett utenfor hytte. Vannpumpe som drives med aggregat ved behov. Aggregat  har fjernstart inne i hytte. Vann bæres inn i hytte fra vannpost på vegg eller påfylling via rør som er ført gjennom yttervegg.

Gråvann ledes til terreng på eiendommen. Rør som er ført gjennom vegg er isolert og det har ikke vært problemer med frost i disse iht opplyst av eier.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

- Hytta selges møblert, ink. utemøbler og bålpanne.
- Madrasser på senger kan medfølge.
- Ved, parafin, bensin og propan medfølger etter avtale.
- Ny 32" tv med kam for dekoder, kan medfølge etter avtale.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 28 70 57 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Synnfjellvegen 916, 2880, Nord-Torpa, Gnr. 80 bnr. 42 i Nordre Land kommune

Oppdragsnummer

61-23-0070

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Dokka sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.