SYNNFJELL , Midtre Åssætervegen 21

Svært trivelig fritidsbolig med innlagt strøm og vann - 4 sov - Romslig tomt på 2 mål - Flotte ski- og turmuligheter -

2 600 000

 • Prisantydning:

  2 600 000,-

 • Totalpris:

  2 676 272

Beregnet totalkostnad: 2 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 65 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 600 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 76 272,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 676 272,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Fritidseiendom

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  78 m²

 • Bruksareal:

  78 m²

 • Antall rom:

  5

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  4

 • Byggeår:

  1972

 • Gårdsnummer:

  76

 • Bruksnummer:

  11

 • Energimerking:

  G

 • Finnkode:

  281826076

 • Sist endret:

  25.09.2023 14:07

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Midtre Åssætervegen 21!

Her finner du en koselig hytte med flott beliggenhet i Synnfjellet, Åssetra hyttefelt. Dette er et veletablert hytteområde med både nye og gamle hytter/sætre.

Hytta er på ett plan og inneholder gang, kjøkken med ny kjøkkeninnredning fra 2021, romslig stue med åpen peis, bad og 4 gode soverom.

Stor romslig tomt med fine muligheter for uteaktiviteter. Området har flotte turmuligheter sommerstid og milevis med fantastiske skiløyper om vinteren. Skiløypene går like bortenfor hytta. Området har også mange fine fiskevann og elver. 

Herfra er det ikke mer enn to minutter å kjøre til Synnfjellporten, hvor det er servering av lunsj - og middagsretter eller kaffe om man ønsker det.

Til Dokka er det ca 35 km, og her er det et godt utvalg av dagligvareforretninger, sportsbutikk, frisør, apotek, kafeer og vinmonopol.

Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold

Hytte på ett plan som inneholder: Gang, mellomgang, kjøkken, stue, bad og 4 soverom.
I tillegg bod

Standard

Modernisering de senere år
2021 - Nytt røropplegg til kjøkken samt ny kjøkkeninnredning. Arbeider utført i regi av tidligere eier.
2021 - Overflatebehandlet hytte utvendig. Arbeider utført i regi av tidligere eier.
2021 - Ny trapp ved inngang til hytte. Arbeider utført i regi av tidligere eier.
2022 - Bygget inn svalgang som del av hytte
2022 - Pusset opp overflater innvendig med overflatebehandling og nye parkettgulv.
2022 - Montert en utelampe og 5 downlight.
2015 - Lagt inn strøm. Arbeider utført i regi av tidligere eier.
2018 - Nytt avløpsanlegg. Arbeider utført i regi av tidligere eier.

Dette er ei koselig og lun hytte som nylig er pusset opp innvendig med overflatebehandling.
Gulv har overflater av heltregulv, vegger har overflater av trepanel og himlinger har overflater av trepanel og synlige åser.
Svalgang mellom bygninger er bygget inn som del av hytte og bygning fremstår som en enhet ved befaring. Arbeider er ikke byggesøkt og må påregnes omsøking i Nordre Land Kommune.

Entrè med plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Det er gang fra kjøkken/ ene soverom og til tilbygget del hvor det også er en større gang med dører inn til ett soverom og bad i tilbygget del.

Kjøkkenet har innredning fra 2021. Innredningen har under- og overskap med grå, profilerte fronter. Benkeplate med nedfelt vask og platetopp.
Eiendommen har pdd. privat vann- og avløpsanlegg. Eiendommen vil sansynligvis bli pålagt tilknyttning til kommunalt VA-nett på sikt.

Romslig spisestue og stue med god plass til sofa-, sittegrupper og spisebord. I stua er det stor peis som varmer godt på kalde vinterdager, og som gir en lun og god stemning. Peis og brannmur er kledd med naturstein. Dette er et koselig rom for hele familien som innbyr til hyggelige kvelder med hyttekos, god mat, kort- og brettspill. Utgang til terrasse fra spisestuen.

Badet er fra tilbyggingsår og har overflater av belegg på gulv og trepanel på vegger. Dusjkabinett, WC og servant montert i rommet.

Hytta har totalt 4 gode soverom med 6 sengeplasser slik hytta er innredet nå. Det ene soverommet har dobbelseng, to av rommene har køyesenger og siste er innredet med enkeltseng. Det er montert vedovn i soverom i tilbygget del. Etter dagens krav er det ikke godkjent rømningsveg på soverommene.

Beliggenhet

Hytta har flott beliggenhet i Synnfjellet, Åssetra hyttefelt. Dette er et veletablert hytteområde med både nye og gamle hytter/sætre.
Stor romslig tomt med fine muligheter for uteaktiviteter. Området har flotte turmuligheter sommerstid og milevis med fantastiske skiløyper om vinteren. Skiløypene går like bortenfor hytta. Området har også mange fine fiskevann og elver. 

Herfra er det ikke mer enn to minutter å kjøre til Synnfjellporten, hvor det er servering av lunsj - og middagsretter eller kaffe om man ønsker det.

Til Dokka er det ca 35 km, og her er det et godt utvalg av dagligvareforretninger, sportsbutikk, frisør, apotek, kafeer og vinmonopol.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, forsikringer, strøm, tv/internett, løpende vedlikehold etc. er eksempler på løpende kostnader.

Kostnader i forbindelse med veg og brøyting/strøing på adkomstveg må påregnes.

Forsikring

Eika

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:

TG 3:
- Våtrom: Bad generelt.
- Tekniske installasjoner: Branntekniske forhold.

TG 2:
- Utvendig: Taktekking, nedløp og beslag, vegggkonstruksjon og takkonstruksjon/loft.
- Innvendig: Etasjeskille/gulv mot grunn, etasjeskille/bjelkelag tilbygget del, radon, pipe/ildsted, krypkjeller og dører.
- Tekniske installasjoner: Vannledninger tilbygget del, avløpsrør tilbygget del og varmtvannstank tilbygget del.
- Tomteforhold: Drenering, grunnmur og fundamenter og terrengforhold.

For ytterligere beskrivelser se tilstandsrapport som ligger vedlagt og som er en del av salgsoppgaven.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

- Pkt. 13:  Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Satt opp 5stk. spottlight og 1 utelampe. Torpa el. installasjon.

- Tilleggskommentar: Har sett litt brunfarge på vannet på kjøkken og bad etter større nedbørsmengder, men dette har blitt borte etter å tappe vann i noen sekunder.

Boligens areal

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 78 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 78 m².
Primærrom: 78 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, mellomgang, kjøkken, stue, bad og 4 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 2 035 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er slakt skrånet på overflater og vendt mot øst.
Opparbeidelse antatt av naturtomt og gruset parkering.

Grenser er ikke oppmålt i senere tid og det kan forekomme avvik på oppgitte areal.

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass på eiendommen.

Byggemåte

Antatt fundmentert på faste masser. Grunnmur av betongblokker. Taket er tekket med torv. Dekkbord av tre. Yttervegger består av trebindingsverk. Utvendige fasder er kledd med trepanel. Synlige åser innvendig i hytte. Gulv har overflater av heltregulv. Vegger har overflater av trepanel. Himlinger har overflater av trepanel og synlige åser. Etasjeskiller av trebjelkelag.

Lovlighet: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk.
Bygningen er opprinnelig oppført som hytte og anneks/tilbygg med utvendig adkomst til begge bygninger. Svalgang mellom bygninger er bygget inn som del av hytte og bygning fremstår som en enhet ved befaring. Arbeider er ikke byggesøkt og må påregnes omsøking i Nordre Land Kommune. Tilbygg/anneks har romfordeling som ikke stemmer med dagens bruk og det er innredet soverom i del som er inntegnet som uthus samt at det ikke er tegnet inn bad. Omsøking må påregnes. Rommene er ikke definert(romnavn) på oversendte tegninger av hytte, men rominndeling er lik på tegninger og slik hytten ble benyttet ved befaring.
Etter dagens krav er det ikke godkjent rømningsveg på soverommene.

For ytterligere beskrivelser se tilstandsrapport som ligger vedlagt og som er en del av salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Oppvarming

Hytta varmes opp med ved og strøm.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 8 368,56 pr. år Kommunale avgifter inkluderer fast årlig avgift på: Renovasjon, brannsyn/feiing, slamtømming og eiendomsskatt.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 183 620 pr. 31.12.2020.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger innenfor gjeldende kommunedelplan Synnfjell Øst og arealformålet er avsatt til fritidsbebyggelse.

Eiendommen ligger innenfor hensynssone Krav vedrørende infrastruktur (H410) og Krav om felles planlegging (H810_7) hvor ny reguleringsplan for Aassætra er under arbeid. Det er i ny kommunedelplan og plankart planlagt områder for fritidsbebyggelse i nærområdet rundt hytta.

 For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

I forbindelse med konsensjonsfrihet må grønt egenerklæringsskjema fylles ut at evt. kjøpere.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

- 1971/4200-1/20  Bestemmelse om gjerde 31.07.1971 Bestemmelse om beiterett

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 3448-75/7:
- 1972/6827-1/20  Bestemmelse om veg 05.10.1972 rettighetshaver:Knr:3448 Gnr:76 Bnr:11

Vei/vann/avløp

Eiendommen har felles privat adkomstveg.
Eiendommen har pdd. privat vann- og avløpsanlegg. Eiendommen vil sansynligvis bli pålagt tilknyttning til kommunalt VA-nett på sikt.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 28 70 57 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Midtre Åssætervegen 21, 2880, Nord-Torpa, Gnr. 76 bnr. 11 i Nordre Land kommune

Oppdragsnummer

61-22-0109

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Dokka sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.