SYNNFJELL , Trøen 4

Visning søn 26/3 - En av Synnfjellets beste utsiktstomter - Langrennseldorado - 4 sov - 2 bad - Badstue

5 190 000

 • Prisantydning:

  5 190 000,-

 • Totalpris:

  5 226 272

Beregnet totalkostnad: 5 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 25 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 000 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 36 272,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 226 272,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Fritidseiendom

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  122 m²

 • Bruksareal:

  126 m²

 • Antall rom:

  5

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  4

 • Byggeår:

  2022

 • Gårdsnummer:

  83

 • Bruksnummer:

  212

 • Energimerking:

  D

 • Finnkode:

  274109282

 • Sist endret:

  23.03.2023 13:20

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til vakre Synnfjell og Klemosæterhøgda! Her har vi gleden av å presentere en nyoppført fritidseiendom med nydelig beliggenhet på flott utsiktstomt.


Noe av det vi kan friste med her er:

- 4 soverom
- 2 lekre bad, det ene med adkomst til badstue
- Pent kjøkken fra Epoq, i grå utførelse med integrerte hvitevarer i sort
- Stor terrasse på hele 60 kvm
- Mulighet for å sette opp anneks/garasje
- Store vindusflater som gir deg flott utsikt fra hytta
- Torv på tak
- Mulighet for å innrede loft til hems
- Tilrettelagt for el-billader
- Lekker peisovn fra Scan og brannmur kledd med fasadestein
- Nydelig turterreng og milevis med flotte skiløyper i området
- Fint sykkelterreng
- Enkel adkomst til hytta, sommer som vinter
- Dokumentavgift kun av tomteverdi
- 5 års garanti

Velkommen til visning - ta kontakt for påmelding eller avtale utenom annonsert tidspunkt!

Innhold

Hytte holder høy standard og inneholder:
Romslig gang, 4 soverom, romslig stue med åpen kjøkkendel, to romslige bad, det ene med badstue, og vaskerom/teknisk-rom med egen adkomst.

I henhold til gjeldende reguleringsplan for området er det mulighet for å sette opp inntil 2 bygg på tomten så her er det mulighet utebod/garasje om ønskelig.

Standard

Lekker, nyoppført fritidseiendom med fantastisk utsikt og meget gode solforhold. Hytte holder høy standard med 4 soverom, romslig stue med åpen kjøkkendel, to romslige bad, det ene med badstue og vaskerom/teknisk-rom. Perfekt hytte for hele familien.

Inngangspartiet til hytta er overbygd. Utenfor er det en stor og romslig terrasse, på hele 60 kvm, utført med impregnerte materialer og Royalimpregnerte gulvbord. Utgang til veranda både fra hall og fra stue.

Hytta varmes med strøm og ved. Det er varme i alle gulv, med unntak av soverommene som har panelovner. Lekker peisovn fra Scan av typen 5005 FRL med brannbur som er kledd med fasadestein.

Hytta er oppført av utelukkende lokale håndverkere, kvalitet er et gjennomgående tema for hele hytta.
Loft med A-takstoler kan innredes til hems, gulvareal på hemsen er ca 30kvm

Kjøkken, spisestue og stue
Kjøkken i delvis åpen løsning med stue hvor det er god plass til spisestue.

Innredning fra Epoq med gråmalte profilerte fronter og integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr, induksjonstopp med ventilator ovenfor, kjøl- og fryseskap. Nedfelt oppvaskkum. Store vindusfelt ut fra stue mot vest gir gode solforhold og slipper godt med dagslys inn i stue/kjøkken. Stuedel har skråhimling som gir en meget god romfølelse.

Midt i rommet finner du den flotte peisovnen fra Scan. Denne er fint plassert midt i rommet hvor du ser flammene fra både spisestue og sofaplass.

Soverom
Det er fire gode soverom i hytta. Her er det fine muligheter for dobbeltsenger på 3 av rommene, samt garderobeskap. Om man ønsker kan ett av soverommene brukes som et ekstra oppholdsrom for enten store eller små. Perfekt som en ekstra tv-stue eller kontor om man har mulighet til å jobbe "hjemmefra" når man er på hytta. Det ene soverommet er tiltenkt som tv-stue og det er lagt klar diverse uttak til tv etc. Montert lamper med dimmefunksjon.

Bad
Hytta har to lekre bad med overflater på gulv av fliser, mens vegger har overflater av baderomsplater og trepanel. Nedsenket gulv i dusjsone med lokalt fall. Varmekabler i gulv som varmekilde og elektrisk avtrekksvifte på yttervegg. Badet er innredet med dusjsone med foldedører, servant med skap og vegghengt toalett fra Megaflis.

Det andre badet har også overflater på gulv av fliser, vegger har overflater av baderomsplater og trepanel. Innenfor dette badet er det badstue, som er deilig etter en herlig dag ute i fjellet eller en skitur i de flotte skiløypene i området rundt. Badet er innredet med servant med skap, toalett og dusjsone med glassdører. Her er også innredning og fliser fra Megaflis. Badstudør fra Maxbo.

Vaskerom/teknisk rom
Vaskerom med egen inngangsdør i yttervegg er et kombi-rom; vaskerom og teknisk-rom. Her finner du varmtvannsbereder, skap for rør i rør system og sikringskap. Sluk under varmtvannsbereder. Opplegg for vaskemaskin.
Dette rommet kan også fint benyttes som smørebod. 

Innvendige overflater
Innvendige overflater holder generelt høy standard.
Gulv med fliser, heltre og belegg. Vegger og himlinger belagt med behandlet heltre panel.

Gulv: Furugulv 25 x160mm, børstet olje frost.
Vegger: Skyggepanel skrå furu 14x120mm, drivved.
Tak: Skyggepanel skrå furu 14x120, natur hvitlasert.


Denne fritidsboligen er innredet med møbler fra Fagmøbler på Dokka og kan kjøpes som et tillegg via denne butikken.

Beliggenhet

Fritidseiendommen ligger i Synnfjellet etter Klemosætervegen med meget gode solforhold. Eiendommen har en flott utsikt mot fjellet og Synnadalen/Spåtind.
Området er bebygd med hytter og er et veldig populært område.

Området byr på fine turmuligheter både sommer og vinter. Området er meget snøsikkert. Vinterstid kjøres det opp skiløyper i området og det er et stort nettverk av løyper som strekker seg over det meste av fjellområdene. Nede i Krokhølen er det bade-/fiske muligheter.
Spåtind, som er høyeste topp, ligger på 1414 moh, men det er også flere andre fine toppturer i Synnfjellet, f.eks Svartkampen, Skjervungsfjellet etc.
Det er også kjempe fint å sykle i fjellet,  blant annet innover Langsua nasjonalpark og mot Lenningen.

På Synnfjellporten, som ligger like i nærheten av hytta, er det mulighet for å kjøpe seg et bedre måltid eller ta seg en god kopp kaffe.

Butikk ligger nede i Torpa/Fagerlund ved avkjøring til Synnfjellet. Her er det søndagsåpent.

Landsbyen Dokka tilbyr et rikt utvalg av butikker, kafeer og service fasiliteter. Fra Dokka og opp til hytta er det ca. 40 min.

Fra Oslo bruker man ca. 2,5  timer opp på hytta. Følg Rv4 oppover langs Randsfjorden, så har man minimalt med kø!

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, forsikringer, strøm, brøyting og løpende vedlikehold er eksempler på løpende kostnader.

Det betales p.t kr. 1500,- årlig  for sommer-, og vintervedlikehold på Klemosætervegen. I tillegg betales det eventuelt for brøyting inne på egen eiendom. Løype- og stiavgift i området er p.t kr. 1500,- pr år og vil bli tinglyst på eiendommen som et indeksregulert beløp.

Boligens areal

Primærrom: 122 kvm, Bruksareal: 126 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 126 m².
Primærrom: 122 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue/kjøkken, 2 bad, badstue og 4 soverom.

Mål på plantegning som er vedlagt salgsoppgaven er tatt utifra byggetegninger og det kan forekomme avvik ved oppmåling.


Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 779 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Tomten er terrengtilpasset slik at den har god utnyttelse med god plass for parkering og ferdsel.

Byggemåte

Antatt fundamentert på faste masser. Drenering fra byggeår. Støpt plate på mark antatt med ringmur av betong. Taket er tekket med torv. Taket er tekket med torv.
Undertak av dukundertak ut fra det som synes på loft. Dekkbord av tre. Luftelyre av metall. Fotbeslag montert på pipe. Trerenner og kjettingnedløp. Yttervegger består av trebindingsverk. Takkonstruksjonen er oppbygget av sperrer i tre. Loft over del med vannrett himling med adkomst fra luke i gang. Skråtak innvendig i stue/kjøkken. Innvendig har gulv har overflater av heltre og fliser. Vegger har overflater av trepanel. Himlinger har overflater av trepanel. Støpt plate på mark. Tilfarare av tre
mellom betongdekke og tregulv

For ytterligere beskrivelser se tilstandsrapport som ligger vedlagt og er en del av salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Selger skal besørge ferdigattest innen overtagelse.

Oppvarming

Hytte varmes med strøm og ved. Det er varme i alle gulv,  med unntak av soverommene og vaskerom/teknisk-rom.

Innvendig i hytte er det over peis en stålpipe. Elementpeis fra Jøtul hvor brannmur bak er belagt med skifer.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 13 650 pr. år Kommunale avgifter inkluderer fast årlig beløp på: Vann, avløp, renovasjon, brannsyn/feiing og eiendomsskatt. I tillegg kommer forbruksgebyr på vann kr. 23,50 pr. kbm og på avløp kr. 38,75 pr. kbm. Kommunale avgifter vil øke pga høyere eiendomsskatt.

Eiendomsskatt

Det er i Nordre land kommune vedtatt eiendomsskatt.  Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. Nåværende beløp for eiendomsskatt er kun beregnet utifra tomteverdien.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger innenfor detaljregulering for Klemosæterhøgda vedtatt i 2021 og arealformål er regulert til
Fritidsbebyggelse - frittliggende
Kartutsnitt er vedlagt i salgsoppgave. Reguleringsbestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Hensynssone for krav vedrørende infrastruktur (H410) ligger på deler av eiendommen. Se bestemmelse 4.3 i reguleringsplan.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende rettigheter er tinglyst på eiendommen:

Rettigheter på 3448-87/24

2020/3467326-1/200  Bestemmelse om veg tinglyst 10.12.2020.
 
 
Rettigheter på 3448-83/213

2020/3518185-1/200  Bestemmelse om veg  tinglyst 21.12.2020.

Vei/vann/avløp

Klemosætervegen er en privat felles adkomstvei hvor det nede ved avkjørsel fra Synnfjellvegen er en elektronisk bom for adkomst hyttefeltet. Det betales en engangssum for tilgang til å ringe opp bommen.
Eiendommen er tilkoblet kommunalt vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke anledning til å tegne boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 28 70 57 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Trøen 4, 2880, Nord-Torpa, Gnr. 83 bnr. 212 i Nordre land kommune

Oppdragsnummer

61-20-0138

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Dokka sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.